- 2 Ağustos 2013
- 34.300
- 102.433
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzukulagi corbasi tarifi alabilirmiyim jic yemedim..kuzu kulagini biz elde yiyoruzHerkese mutlu pazarlar
Biz dünkü yemeklerden devam
Kuzukulağı çorbası
İslim kebabı
Şehriyeli pirinç pilavı
Galdirik kızartması
Hoşaf
Cacık
Salata
Baklava
Allah herkesin sofrasına bin bereket versin, olmayana en iyilerini en güzellerini nasip etsin inşallah
denemek lazım değişik lezzetleri öğrenmek içinkişnişi çok severim. bana çok güzel geliyor tadı. patatesi küp doğrayıp kızartıyorum. Taze kişnişi ince kıyıyorum. 2 diş sarımsak ezmesiyle kavurup kızarttığım patatesi üzerine ekliyorum tavada tadı birbirine geçene kadar ocakta döndürüyorum ama har ateş olmamalı ki patates kurumasın. isteğe bağlı olarak üzerine peynir rendelenebilir.
merhaba menün gayet güzel istersen yoğurtlu bi meze ekleyebilirsinMerhaba kızlar bugun ve yarın kayınvalideme gitcem çarşamba günü annemleri anlamları çağırdım şöyle Bi menü var acaba olur mu diye düşünüyorum ya...
Mercimek çorbası
Nohut yada kuru fasulye
Ispanaklı yada pırasalı börek
Kıymalı patlıcan kavurma
(Gücüm yeterse sarma yaparım)
Pilav
Kıvırcık salatası
Limonlu revani
Kuru yemiş
İçecek
Merhaba, şimdiden eline sağlık. Çorba ve ana yemek bakliyatgillerden olunca şişkinlik yapar diye düşündüm. belki çorbayı değiştirebilirsin.Merhaba kızlar bugun ve yarın kayınvalideme gitcem çarşamba günü annemleri anlamları çağırdım şöyle Bi menü var acaba olur mu diye düşünüyorum ya...
Mercimek çorbası
Nohut yada kuru fasulye
Kıymalı patlıcan kavurma
Pilav
Kıvırcık salatası
Limonlu revani
Kuru yemiş
İçecek
Dondurulmuş su böreğini ben de merak ediyorum alacaktım ama henüz almadım rica etsem tadına bakınca yazar mısınızSağlıklı ve mutlu haftalar olsun inşallah hepimize!!!
Kocam uyandırdığında ezan okunmasına 3 dakika vardı,ağzıma bir parça peynir,zeytin,hurma zor attım. Tüm derdim su olduğundan 3 bardak su içtim üst üste ilaçlarla birlikte. Ezan okundu. Allahü Ekber!!!
Şükür iyiyim şu saate kadar.
İftar menümüz;
Esnaf lokantası usulü mercimek çorbası.
Tavuklu pırasa yemeği-kayınvalide sağ olsun verdi. Kocam yer.
Peynirli cevizli erişte-çok çok severim. Akşamüstü yaparım inşallah.Kocam da artık alıştı,çok mutluyum.
Salata.
Yoğurt.
Fanta.
Limonata.
Çayyyy.
Bol su!!!
Tatlı olarak;
Sütlaç gibi bir tatlı. Komşumuz verdi,ne olduğunu bu akşam yiyince anlarız.
Sahur menümüz;
Su böreği.
Kahvaltılıklar.
Kocamla paylaşacağımız peynirli açma.
Kocama 2 kaynamış yumurta ve patates.
Bana 0.
Limonata.
Çay.
Kuruyemişler.
Tatlıdan da kalırsa yeriz.
Peynirli açmayı dün fırından hazır aldık. Ama dün iftarda yiyemedik. Biz hep her şeyden 1 tane alıp paylaşırız kocamla.
Su böreğini de dün A 101’den dondurulmuş aldık. Canım çok istedi. Bu akşam pişirip tadına bakacağız, çok merak ediyorum.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
Şimdiden elinize sağlık ana yemek kıymalı patlıcan kavurma galiba eğer öyleyse nohut yada kuru fasulye yapmayın derim bence 2 ana yemek olacak.Merhaba kızlar bugun ve yarın kayınvalideme gitcem çarşamba günü annemleri anlamları çağırdım şöyle Bi menü var acaba olur mu diye düşünüyorum ya...
Mercimek çorbası
Nohut yada kuru fasulye
Kıymalı patlıcan kavurma
Pilav
Kıvırcık salatası
Limonlu revani
Kuru yemiş
İçecek
kuzukulagi corbasi tarifi alabilirmiyim jic yemedim..kuzu kulagini biz elde yiyoruz
Tabii ki yazarım, ne demek.Dondurulmuş su böreğini ben de merak ediyorum alacaktım ama henüz almadım rica etsem tadına bakınca yazar mısınız