Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl ben teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.Yaa ne kadar tatlisiniz cokkk mutlu oldum bu guzel dusuncenize keske yakin olsaydik ama ben İstanbul’dayim. Gullactan ziyade dostlugunuz icin cok isterdim gorusmeyi Allah razi olsun soyledikleriniz cok mutlu etti gercekten
Ben içine nişastaya krema ekleyerek deneyeceğim. Krema lezzet katar. Kremşanti de koyan var ama çok yağlı olur sanırım.Ne güzel hemşeriyiz.
İnceledim de ben un koymuyorum.
2 kilo sütü sadece şeker ve nişastayla pişiriyorum,kaynayınca kapatıyorum,soğuyunca güllaç yapraklarını ıslatıyorum o kadar. Araya ceviz,fındık,fıstık vs.
Aminn insallah tesekkur ediyorum evet heyecan dorukta cok az kaldi insallahhAsıl ben teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.
Allahım hepimizden razı olsun inşallah arkadaşım.
Allahım evladınızı hayırlı sağlıklı doğumla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Az kalmış,ne tatlı heyecanlar!
Bir de öyle dene bakalım.Ben içine nişastaya krema ekleyerek deneyeceğim. Krema lezzet katar. Kremşanti de koyan var ama çok yağlı olur sanırım.
Rica ederim.Aminn insallah tesekkur ediyorum evet heyecan dorukta cok az kaldi insallahh
Teşekkür ederim canım 1 ay oldu hala tam geçmedi tam iyelisiyorum derken tekrar başlıyor ev halkida hasta olunca öksürük gecseydi bir.Çok çok teşekkür ederim arkadaşım. Ne kadar incesiniz.
Ellerinize sağlık.
Çok geçmiş olsun inşallah arkadaşım.
Ellerine sağlık.
Canım benim çok teşekkür ederim.
Hepimize hayırlı ramazanlar olsun inşallah.
Cancazim nevosum hayırlı ramazanlar cümletenHayırlı Ramazanlar Kirazlım
Arada tutuyor paremhahhaha kirazli kurabiyrm
Hayırlı iftarlar canımBugün ilk iftarım kopye menü oldu
menum
Tavuk çorbası bu benden
Köfte patates Kmsl Hnd den aldım
Princ pilavı baya yapan var
Salata zaten olmalı
Tatlı puding Nevreste den aldım
Ve çaylar gelsinnnnnnnnn sıcacık tavşan kanı Çay yyyyyyy
Eki Görüntüle 3222536
Hahhaha bir daha ayrılma baksana renklere göz alıcı ❤Arada tutuyor parem
Teşekkür ederim sanada herkese de hayırlı iftarlarHayırlı iftarlar canım
Geçmiş olsun canımHerkese hayırlı bereketli ramazanlar
Ailecek hasta olduğumuz için yapabildiğim
Yayla çorbası
Pırasa kavurup yumurta kiricam
Bugünde böyle olsun
BayiliyomHahhaha bir daha ayrılma baksana renklere göz alıcı ❤
Teşekkür ederim sanada herkese de hayırlı iftarlar
geçmiş olsun hasta olunca zaten insan birşey yiyemiyor. yese de tat almıyor. gayet güzel menüHerkese hayırlı bereketli ramazanlar
Ailecek hasta olduğumuz için yapabildiğim
Yayla çorbası
Pırasa kavurup yumurta kiricam
Bugünde böyle olsun