- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.038
Sağolasın canım benim. Arkadaş aktivitelerinde gördüm, Malatya da deprem olmuş, geçmiş olsun canım. Çoktandır unutmuştuk sanki depremiEllerine sağlık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım benim. Arkadaş aktivitelerinde gördüm, Malatya da deprem olmuş, geçmiş olsun canım. Çoktandır unutmuştuk sanki depremiEllerine sağlık canım
Aynen öyle canım. Teşekkür ederim.Allahım börek tatlı arka arkaya geldi
Çok güzel görünüyor
En azından ertesi güne kalma derdi olmaz ellerine sağlık canim❤
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık canım Maşaallah
Ellerinize sağlık çok güzel olmuşArkadaşlar, dün 1 bardağa yakın şerbetim vardı. İsraf olmasın diye küçük tavayla kadayıf yaptım. Bence pratik oldu. Size de tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3044636
Sağ ol canımSağolasın canım benim. Arkadaş aktivitelerinde gördüm, Malatya da deprem olmuş, geçmiş olsun canım. Çoktandır unutmuştuk sanki depremi
Teşekkür ederimEllerinize sağlık çok güzel olmuş
Ramazanda çoğumuz iftara davet edilince fırsattan istifade temizlik yapıyoruz.Bu akşam eşimin iş arkadaşları ile dışarıda iftar yaptık.Yemek telaşım olmadığı için bütün gün temizlik yaptım.
Olur mu hiç bende çoookkkk seviyorum kahvaltıyı ama akşam kahvaltısını Ramazandan önceki hafta 4 gün akşam yemeğinde kahvaltılık yedim, eşimde çok sever normalde ama ben daha çok seviyorum Peynir ekmek en sevdiğim nimettt ❤❤❤ Afiyet şifa olsun sizeSonunda ben de gelebildim.
Kocacım iftar menümüzü düşünmeye devam edince kendisine bu düşünce zamanını elektrik süpürgesi ile geçirme teklifi ettim. O evi süpürürken ben de evdeki şekeri, sütleri çıkardım. Artık kendi güllacımı kendim yapacaktım. Pastanelere boyun bükmeyecektim.
Kocam süpürgeyi bitirince kayınpeder telefonu ile bir aydınlanma yaşadık. Meğer börekler yapmışlar, bize hemen davetiye sunuldu.
Kocam tam börekleri almaya gidecekken iş arkadaşımız aradı, annesiyle birlikte 5 dakika görmek istermiş, tamam dedik. Anneciği kocaman tepsi güllaç getirmiş. Ah ağlayacağım. Şu gözümdeki yaş hep ucunda, bir türlü dinmedi, her gün 3 posta ağlıyorum. Allahım acıdan ağlatmasın inşallah…
İftar menümüzü toparlayayım;
Tarhana çorbası, az önce pişirdim.
Elma,armut, kuru kayısı, kuru üzüm hoşafı. Onu da az önce pişirdim.
Peynirli börek, bana.
Kıymalı börek, kocama.
Peynir,zeytin,domates,salatalık,biber
Lorlu omlet. Kocam illa istedi, kaç gündür yiyemedi, yazık.
Bol su!
Tabii ki canım güllaç!!!
Geçen çay muhabbeti vardı, benim pek aram yoktu, yeni içer oldum nedense canım çekiyor artık bazen. Kocacım çay çok sever. Artık bu gece bol bol içer.
Büyük ihtimalle sahur menümüz bunun benzeri olur, uyanmak ve yemek nasip olur inşallah.
Bizim menüler sizler gibi değil biliyorum. Normal sulu yemekle hiç aram yok maalesef. Tereyağ, peynir ve yumurta ile bir ömür yaşayabilirim. Arada köfte yiyorum da kahvaltı her daim masamızda bizim.
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, oruçlarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah.
Şifa,huzur ve umut dolsun yuvalarımız inşallah…