İnşaallah canımMaşaAllah ne kadar güzel bereketli olsun İnşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canımMaşaAllah ne kadar güzel bereketli olsun İnşaAllah
Muhteşem görünüyor…Herkese merhaba
Bizim kayısı çiçeklerimiz sonunda tamamen açtıMuhteşem bir görsel
Umarım bu yıl tüm ürünlerde bolluk olur ve alma gücü biraz daha rahatlarEki Görüntüle 3040553 Eki Görüntüle 3040554 Eki Görüntüle 3040555
Bugün iftar menüm çok kalabalık değil
Mercimek çorbası
Kavurmalı Kömbe(Malatya yöresine ait bir nevi börek)
Dünden güllaç
Hayırlı iftarlar
Muhteşem menü.Huzurlu günler hanımlar
Bugün iftarda kahvaltı tarzı yapalım dedik biz bayılıyoruz çünkü akşam kahvaltısına
Yayla çorbası yaptım, önden birer kase içeriz eşimle, dondurucudan közlenmiş kapya biber çıkardım salatasını yapıcam, dünden patates kızartması baya kaldı onu da patatesli omlet yaparım, tahin pekmezz çok severimm,kahvaltılık ve çay.... Rabbim bereket versin
Rabbim evimizden ve soframızdan bereketi eksik etmesin, Rabbim bütün ibadetlerimizi kabul etsin Aminnn..
Hayirli sahurlar
Gecen aksamdan biraz tazefasulye kalinca sahurda degerlendirdim
Öyle canım sağ olMuhteşem görünüyor…
Dondurucuda 3-6 ay arası dayanıyor diye biliyorum tarih gecsede tabi yinede dikkatli olmakta fayda var.Kızlar benim derin dondurucuda market tavuğum vardı dondurucudaydı hep tarıhı gecsede pısırsem olur mu oyle tuketen var mı?
Menünüz gayet güzel ve doyurucu.. Zaten Ramazan'ın sodra buluşmaları, birlik beraberliği güzel.. Sağlıkla, keyifli yiyin, şimdiden afiyet olsunKolay gelsin güzel hanımlar!
Bizim de Ramazan 3 iftar-sahur menümüz bugün erken belli oldu.
Kızkardeşim ve erkek arkadaşını davet ettik, onlar da kabul etti. Kocamın daha önce yapıp buzluğa attığı yemekleri değerlendirelim dedik.
Tarhana çorbası
Yazın benim kurutup kocamın doldurduğu kuru patlıcan, biber dolması
Salata
Yoğurt
Tatlıyı onlar getirsin artık.
Bizim menüler sizinkiler gibi dolu dolu değil ama doyuyoruz. Allahım bereket versin inşallah.
Aaa bir de kocam sahur menümüz için aradı. Kendince planlama yapmış.
Bizim buradaki fırına sipariş vermiş.
Anne poğaçası
Lor kurabiyesi
Anneciğim her ikisini de çok severdi, biz de onun adına yiyelim demiş.
Ceviz, badem, fındık
Peynir, zeytin vs.
Çay kocama
Portakal suyu bana
Bol su.
Hepimizin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara da versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı kabul etsin inşallah.
Şifa bulalım en yakın zamanda inşallah…
Daha once yaptım bırsey olmadı bu sefer acaba dedım 2 ay bıle olmadı dondurucuyak koyalı tavuğu kontrol edeyim ben yıne sagolasın cvp ıcın.Dondurucuda 3-6 ay arası dayanıyor diye biliyorum tarih gecsede tabi yinede dikkatli olmakta fayda var.
Ben gıda mühendisi bir arkadaşıma sormuştum 6 aya kadar tüketmiyormuş, ama ben tüketmiyorum yine de..Kızlar benim derin dondurucuda market tavuğum vardı dondurucudaydı hep tarıhı gecsede pısırsem olur mu oyle tuketen var mı?
6 aya kadar tuketıyormus yazdın sanırım anladım canım sagol cvp ıcın tavuk gayet temız yenı gıbı bır sorun olmaz insallahBen gıda mühendisi bir arkadaşıma sormuştum 6 aya kadar tüketmiyormuş, ama ben tüketmiyorum yine de..
Çok teşekkür ederim.Menünüz gayet güzel ve doyurucu.. Zaten Ramazan'ın sodra buluşmaları, birlik beraberliği güzel.. Sağlıkla, keyifli yiyin, şimdiden afiyet olsun