Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Merhabalar🌼
Dün arkadaşımın yavrusunun ameliyatı çok şükür başarılı geçti.Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. Büyük Allahım ana babasına bağışladı yavrumuzu.

Sahurda menemen ve kahvaltılıklar vardı,artık sahurda hiçbir şey yiyesimiz gelmiyor ama kalkıyoruz elbette, bu sünnetten mahrum olmak istemiyoruz.

İftarda
Kıymalı tarhana çorbası
Kabak mücveri
Erişte kavurması
Kalem börek
Tatlı yok

Fikrim bu yönde.
Allah bereket sağlık huzur versin hepimize🌼
Çok şükür gözleri aydın olsun🤗🥰🌹

İftara
Domates çorbası
Hurma
Ton balıklı salata olacak
Tatlı yok
İftardan sonra Türk kahvesi ve bitter çikolata 🍫
Bu aralar çok yorgun geçiriyorum oruçları işten eve kendimi zor atıyorum susuzluk çok fena
İftara misafir çağıracağım resmen gözüm kesmiyor:110:
Buradaki maharetli hanımları okuyup feyz almaya çalışıyorum.

Herkese hayırlı iftarlar
Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin

Herkese merhaba🥰
Bu akşam eşimin mesaisi var yemek telaşım yok o yüzden ,çok yorucu bir hafta geçirdim, bugün hem çalıştım hem de yardım işlerimle ilgilendim biraz, insanların çektiği zorluklardan, çaresizliklerden yüreğim yoruldu, içim çok dolu, o yüzden dışarıdan birşeyler söyleyip ayaklarımı uzatıp kitap okuyacağım inş. Hayırlı iftarlar herkese, Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin, Allahım hiç bir aileyi açlıkla, yoklukla imtihan etmesin, kimse bebeğine mama, bez alamamanın üzüntüsünü yaşamasın inş🤲

Merhaba hanimlar
Menülerinizi okumaya çalışıyorum hep. Döktürüyorsunuz masallah. Keske sizlerin eşleri olsaydım🤩

Ben yemek yapamıyorum pek. Eşim bir şeyler ayarlıyor. Zaten oruçlu değilim. 12.haftadan sonra bulantılar geçecekmiş şu an resmen geri sayım yapıyorum.

Bugün iftarda hiçbir şey yok. Dışardan tantuni söyledim. Umarim vaktinde gelir. Dünden mercimek corbam vardi. Esim de ayran yapıyor.

Tatli yok. Genelde meyve yiyoruz teravihten sonra.

Allah herkesin ibadetini kabul etsin. Allah hepimize şifa versin. Allah en sevdiği kullarının yüzü suyu hürmetine bizleri affetsin💜

Iftar Bugün çok yoruldum kızlar ev işleri yaptım çamaşır birikti kaldı derken şu vakte kadar uğraştım derken yemek ne yapsam ne yapsam derken kolay şeyler yaptım bugün bugünde böyle olsun 🤣🤣

Arpa şehriye çorbası
Dolaptan patlıcan közü indirdim
Eriste
Cacık
Fırına sigara böreği koydum
Salata

Çay çay çay çay 🥰😇😊

Son düzenleme:
X