- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.938
Aynı hislere sahibiz, uçmuş resmenBir ara cok heveslendim alacaktim. Cok yer kaplayacak diye almadim. Suan fiyati 3 4 katina cikmis. Cok pismanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı hislere sahibiz, uçmuş resmenBir ara cok heveslendim alacaktim. Cok yer kaplayacak diye almadim. Suan fiyati 3 4 katina cikmis. Cok pismanim
Ayy sen ne zaman evlendin?Sahura mantarlı kapya biberli kaşarlı gözleme yapmıştım. İftara da domates çorbası ile Tavuk Dünyası'nın kekiklim tabağını yapmayı deneyeceğim. Bir de dolapta bol bol patlıcanım var, onları közleyip tereyağı ve kaşar rendesi ile karıştırınca çok güzel bir meze oluyor.
Herkese şimdiden hayırlı iftarlar.
Ayy sen ne zaman evlendin?
Dr. Olan nişanlınla değil mi? Hayırlısı olsun. Mutluluklar dilerim.Hehe, geçtiğimiz Ağustos'ta :)
Dr. Olan nişanlınla değil mi? Hayırlısı olsun. Mutluluklar dilerim.
Mutluluklar dilerimEvet. Çok teşekkür ederiz.
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsunBugun çok hastayim.Maalesef oruç tutamadım. Dualariniza talibim .
Ikindiye kadar yattim.Oglumla ilgilenemedim hircinlasti .Bi agri kesici alip mutfaga gectim.Sukur ki esime iftar hazırladim
Iftar Menümüz
Tavuklu Bezelye (dünden )
Bulgur Pilavı (dünden)
Zeytinyağlı yeşil fasulye
Ayran
Irmik Helvasi
Ayy o patlıcanlı mezeye düştüm şu an. Patlicanlari firinda mi közluyoruz❤Sahura mantarlı kapya biberli kaşarlı gözleme yapmıştım. İftara da domates çorbası ile Tavuk Dünyası'nın kekiklim tabağını yapmayı deneyeceğim. Bir de dolapta bol bol patlıcanım var, onları közleyip tereyağı ve kaşar rendesi ile karıştırınca çok güzel bir meze oluyor.
Herkese şimdiden hayırlı iftarlar.
Bende közmatik var onda közlüyorum ama fırında da gayet güzel olur. Denerseniz afiyet olsun şimdiden :)Ayy o patlıcanlı mezeye düştüm şu an. Patlicanlari firinda mi közluyoruz❤
10 dk iç harç hazırlanir ancaIftar hazirligindayım kizlar. Resmen sabah 7 de yatıp akşam üstü 2 de kalkiyorum. Kurtarın beni.
Normalde gece çalışıyorum zaten. Gec yatarım da. Gece yatarım yani sabah yatmam.
Sahurdan sonra namaz kılıp kitap okuyorum. Uykum da olmuyor.
Iftara
Mercimek çorbası
Sarma
Zerdecallı makarna ve salata var.
Çok hızlıyım 10 dakikada sarma yaptım sanıyorsunuz değil mi
Denemek ne kelime ölürüm ona canım patlıcan❤Bende közmatik var onda közlüyorum ama fırında da gayet güzel olur. Denerseniz afiyet olsun şimdiden :)
Yok ben içini 10 dakikada hazırlayamam hiç olmazsa 25 dakika lazım bana.10 dk iç harç hazırlanir anca
Buzluk sağ olsunYok ben içini 10 dakikada hazırlayamam hiç olmazsa 25 dakika lazım bana.