- 26 Mayıs 2018
- 8.189
- 38.698
- 51
Blue_Black dolmam çok güzel oldu.
İlgilenip dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.
Bundan sonra çiğden yapmam etli dolmayı.
İlgilenip dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.
Bundan sonra çiğden yapmam etli dolmayı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlıkHerkese hayırlı akşamlar..
derin sularda ablacım geçmiş olsun. İnşallah daha iyisindir.
Dolmayı da antep usulü yapıyorum ben eşimden ötürü, içinin kıyması çiğden konuluyor ama öyle bir yoğuruluyor ki neredeyse öyle pişiyor.
Bugünkü menüm :
Havuçlu yayla çorbası
Hasanpaşa köfte / pirinç pilavı
Ayran
Çoban salata
Güllaç
Laale bende güllacın sunumunda çilek kullandım çok şık oldu. İçine de ince bilek in dediği gibi sadece ceviz kullandım.
Sütün ısısını iyi ayarlamak gerekiyor. Bence en önemli püf noktası bu.güllaç bir defa denedim ablam muhallebi li yapmıştı bir sefer onun tarifini uyguladım ama uzaktan yakından ilgisi yoktu onun yaptığı ile
gecenlerde eşim dışarıdan aldı güzeldi yendi fakat ne kadar denedimse ablamın yaptığının tadını alamadım hiç bir daha
kolay gibi görünse de belli püf noktaları mi var ki acaba bilemiyorum elinize sağlık herşeye rağmen emek verip denediniz
Künefeyi bende denemek istiyorum bir gün nasip olursa. Eline sağlıkHayırlı günler
İftarda mantı çorbası
Yaprak sarma
Tavuklu pilav
Salata
Künefe var:)
Herkese hayırlı iftarlar
Sağol canım inşaallahKünefeyi bende denemek istiyorum bir gün nasip olursa. Eline sağlık
Eline sağlık. Süper fikirmiş. Bende köfte dürüm yapayım bir gün.En son bi tavuk dürüm yapmıştım. Aslında eşim cok severek yedi. Ama ben tavukta tavuk kokusunu sevmiyorum. Tavuk kokusu olmamalı.
Mesela tavuk dünyasındaki barbeküs soslu tavukta hic tavuk kokusu yok. O çok iyi oluyordu.
Neyse bugun de köfte dürüm yapacağım. Akcaabat köfte .kızarmış patates. Marul. Domates. Turşu.
Lavaşa saracağım.
Yanına içecek olarak ayran ile meyve suyu yaptım.
Çorba yok. Ama yapasim da yok.
Şu an tek istediğim su.
1 bardak serin suya 50 lira veririm şu an net.
Nasıl yapiyorsunuz peynirli makarnayi.Bugün iftara dünden kalan az bir mercimek çorbası var.
-zeytinyağlı taze fasülye yapacağım
-salata ve ayran
-yanına peynirli makarna (alakasız oldu ama canım istedi burada okumuştum sanırım aklımda kalmış)
Bende bazı tavuk ve et yemeklerini kolayla seviyorum, özellikle ızgaraaaa, yasak kalksa da yapsaaaak (kendimi şu an fil necati gibi hissediyorum :))Gene iftar telaşı düştü bana bundan 2 saat önce karar veremiyorum ne yapsam diye en son verdim gittim ocaga koydum
Nohut sulusu
Burgur pilavı
Ve kolaaaaa
Hamile degilim evli bile degilim ama kola aşeriyorum resmen
Bende Hatay peyniri (normalde künefe peynirinin tuzlusu gibi) var onunla yapıyorum.Nasıl yapiyorsunuz peynirli makarnayi.
Ben genelde zerdacalli ve feslegenli yapıyorum. Müthiş oluyor
Ayy gerçekten yasak kalksada güzel bi mangal yapsak mangalın isi kokusu üstümüze sinse yoksa tadı çıkmıyorBende bazı tavuk ve et yemeklerini kolayla seviyorum, özellikle ızgaraaaa, yasak kalksa da yapsaaaak (kendimi şu an fil necati gibi hissediyorum :))