- 26 Mayıs 2018
- 8.189
- 38.698
- 51
Olur bence.İçi boş olarak yüzük makarna var olurmu
Çok yumuşak haşlamayın makarnayı
fırında da pişecek çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur bence.İçi boş olarak yüzük makarna var olurmu
Ok iyi oldu teşekkür ederimmOlur bence.
Çok yumuşak haşlamayın makarnayı
fırında da pişecek çünkü.
Neden kötü olduki nasıl yapmıştın? TühGeçmiş cumamız mübarek olsun inşallah. Dualarımız kabul olsun en hayırlısıyla inşallah.
Bir iki gündür biz de yormuşuz kendimizi. Kocam yanımda uyuyor, ben de biraz çalışıp biraz buraya bakıyorum.
Sahurumuzda yine ilaçlarımız, su ve hurma vardı.
İftarımıza gelince;
Kayınvalidem dün taze fasulye ve mercimek çorbası göndermiş, sağolsun.
Yanına da bana peynirli makarna yaparız.
Salata.
Yoğurt.
Gene kayınvalide irmik helvası.
Bol su!!!
Çok çok susuyoruz gerçekten. Allah'ım dışarıdakilere yardım etsin, evde bile zorlanıyorum yani.
Sarmalarımızı yarın bitirmeye karar verdik. Yanına da kocam bir şey düşünür.
Bu bir, iki gün yemek işimiz fazla yok. Ramazan her sene hep çok bereketli oluyor çok şükür.
Maalesef güllaç çok kötü oldu, kendime çok kızdım. Eskiden çok tatlı yapardım çünkü. Kocam sağolsun yeni güllaç getirdi, yeniden denedim, inşallah bu defa güzel olur.
Hepimizin ellerine sağlık.
Allah'ım olmayanlara da versin inşallah.
Allah'ım hepimizin oruçlarımızı, dualarımızı, namazlarımızı, tesbihlerimizi, ibadetlerimizi kabul etsin inşallah.
Meyvesini fazla koymuşum, süt yetersiz gelmiş, kuru kalmış maalesef. Aslında dolaba koyarken farkettim, biraz portakal suyu ve süt ilave etmeye çalıştık ama maalesef yetmedi.Neden kötü olduki nasıl yapmıştın? Tüh
Ben sadece ceviz koyuyorum yaparken. Hiç meyveli denemedim. Olmuştur merak etme ellerine sağlıkMeyvesini fazla koymuşum, süt yetersiz gelmiş, kuru kalmış maalesef. Aslında dolaba koyarken farkettim, biraz portakal suyu ve süt ilave etmeye çalıştık ama maalesef yetmedi.
Ben de çok kızdım kendime.
Bu defa daha dikkatli yaptım. Yumuşak oldu,görünüşü de hoş.
İnşallah tadı güzeldir.
Ben hep kavuruyorum iyice çay bardağı su katıp kaynayınca kapatıyorum doldur firinla bir tarafı kızarınca öbür tarafını çevir biberleri yan koyarim yarıya kadar su üzerine az yağ gezdiririm ütüleri bana gönder canım baslamisken çıksınArkadaşlar etli dolmayı içini önceden pişirerek/kavurarak yapan var mı?
Huysuz vatandaş çiğden yapınca çok severek yemiyor içinden soğanlarını ayırıyor.
İçini azıcık kavursam sonra da fırında pişirsem diye düşündüm ama hiç denemedim daha önce.
Hepimizin ellerine sağlık olsun.Ben sadece ceviz koyuyorum yaparken. Hiç meyveli denemedim. Olmuştur merak etme ellerine sağlık
Değişik bir deneme olmuşHepimizin ellerine sağlık olsun.
Ben çilek ve ceviz çok seviyorum içinde.
İşte bu defa içine bunların yanında portakal rendesi, yeşil elma, kuru üzüm koyduk ama fazla koymuşuz galiba.
güllaç bir defa denedim ablam muhallebi li yapmıştı bir sefer onun tarifini uyguladım ama uzaktan yakından ilgisi yoktu onun yaptığı ileGeçmiş cumamız mübarek olsun inşallah. Dualarımız kabul olsun en hayırlısıyla inşallah.
Bir iki gündür biz de yormuşuz kendimizi. Kocam yanımda uyuyor, ben de biraz çalışıp biraz buraya bakıyorum.
Sahurumuzda yine ilaçlarımız, su ve hurma vardı.
İftarımıza gelince;
Kayınvalidem dün taze fasulye ve mercimek çorbası göndermiş, sağolsun.
Yanına da bana peynirli makarna yaparız.
Salata.
Yoğurt.
Gene kayınvalide irmik helvası.
Bol su!!!
Çok çok susuyoruz gerçekten. Allah'ım dışarıdakilere yardım etsin, evde bile zorlanıyorum yani.
Sarmalarımızı yarın bitirmeye karar verdik. Yanına da kocam bir şey düşünür.
Bu bir, iki gün yemek işimiz fazla yok. Ramazan her sene hep çok bereketli oluyor çok şükür.
Maalesef güllaç çok kötü oldu, kendime çok kızdım. Eskiden çok tatlı yapardım çünkü. Kocam sağolsun yeni güllaç getirdi, yeniden denedim, inşallah bu defa güzel olur.
Hepimizin ellerine sağlık.
Allah'ım olmayanlara da versin inşallah.
Allah'ım hepimizin oruçlarımızı, dualarımızı, namazlarımızı, tesbihlerimizi, ibadetlerimizi kabul etsin inşallah.
Bugünkü denemeden umutluyum.güllaç bir defa denedim ablam muhallebi li yapmıştı bir sefer onun tarifini uyguladım ama uzaktan yakından ilgisi yoktu onun yaptığı ile
gecenlerde eşim dışarıdan aldı güzeldi yendi fakat ne kadar denedimse ablamın yaptığının tadını alamadım hiç bir daha
kolay gibi görünse de belli püf noktaları mi var ki acaba bilemiyorum elinize sağlık herşeye rağmen emek verip denediniz
Yeğenim gıda mühendisi, ıspanak ve makarnayı yiyeceğiniz kadar pişirin, ertesi güne kalmasın,köfteleri hazırladım biraz dolapta dinlensin
sonra salçalı sos ile patates domates biber fırına vereceğim
makarna dünden var çocuklara yapmıştım
salata ve tarhana çorbası yapacağım daha bugün