Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynar su ekleyebilirsiniz bir miktar hicbirsey olmaz. Ertesi güne de koyulaşır zaten o zaman da ekleyebilirsiniz.Bu arada çorbayı yaptım. Pürüzsüz görünüyor.
Az koyu oldu ama sulandırmaya korktum, gene kesilirse diye.
İnşallah tadı da güzeldir.
Tüm yardımlar için çok teşekkür ederim. S sn0wdr0p , @derin sularda , @anabel lee
Off ıspanaklı mı bayılırımmmmıspanaklı ve kaşarlı gözleme yaptik.ben açtım eşimde sağolsun pişirdi.üstünede tereyağ sürdük.muhteşem olmuştu. Çocuklara yağlı bazlamada yaptım. Börekler sahura ve yarın iftara bile yeter
Merhaba herkese. Elinize sağlık bugün dışarı çıkmak zorunda kaldık biz. Araba kullanmayı pratik hale getirmem gerektiğini iyice anladım çünkü arabayla gitmem gereken yerlere eşim götürmek zorunda kalıyor dolayısıyla kızımıda çıkarmak zorunda kalıyoruz. Polis herkesi durdurup ateşini ölçüyordu. Çevirmeye yakalandık. Hepimizi maskeli görünce bir şey demediler Allahtan. Şükür Rabbime bugünüde bitirdik.Eki Görüntüle 2627365
Bizde menü böyleydi bu akşam. Yarına da bunlar olacak tatlı ve salata değişir ama. Belki tatlı olmaz hatta.
Sağol canimOff ıspanaklı mı bayılırımmmm
Afiyet olsun Allah kabul etsin
Merhaba herkese. Elinize sağlık bugün dışarı çıkmak zorunda kaldık biz. Araba kullanmayı pratik hale getirmem gerektiğini iyice anladım çünkü arabayla gitmem gereken yerlere eşim götürmek zorunda kalıyor dolayısıyla kızımıda çıkarmak zorunda kalıyoruz. Polis herkesi durdurup ateşini ölçüyordu. Çevirmeye yakalandık. Hepimizi maskeli görünce bir şey demediler Allahtan. Şükür Rabbime bugünüde bitirdik.
bu fırın patatesini nasıl yapabilirizEki Görüntüle 2627559
Bizde fırında patates vardı tepside boşluk olunca kapya biberler de ekledim. Kaşarlı sucuklu yumurta yaptım bi de. Salatalık domates ve kahvaltılıklar. Bir sahuru daha bitirdik darısı sonrakilere
Sucuk susatmiyormu kızlar yiyenler bilgi verirmi ben yemiyorum zaten sucuk ama eğer sorun olmuyorsa arada bir eşime yapacağim çeşit olur