Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2020)

Bu arada çorbayı yaptım. Pürüzsüz görünüyor. :hamarat:
Az koyu oldu ama sulandırmaya korktum, gene kesilirse diye. :silah:
İnşallah tadı da güzeldir.
Tüm yardımlar için çok teşekkür ederim. S sn0wdr0p , @derin sularda , @anabel lee :KK36:
Kaynar su ekleyebilirsiniz bir miktar hicbirsey olmaz. Ertesi güne de koyulaşır zaten o zaman da ekleyebilirsiniz.
Afiyet şifa olsun. :KK36:

ıspanaklı ve kaşarlı gözleme yaptik.ben açtım eşimde sağolsun pişirdi.üstünede tereyağ sürdük.muhteşem olmuştu. Çocuklara yağlı bazlamada yaptım. Börekler sahura ve yarın iftara bile yeter😊
Off ıspanaklı mı bayılırımmmm:hamarat:
Afiyet olsun Allah kabul etsin 😊

20200429_191917.jpg

Bizde menü böyleydi bu akşam. Yarına da bunlar olacak tatlı ve salata değişir ama. Belki tatlı olmaz hatta.😊

Eki Görüntüle 2627365
Bizde menü böyleydi bu akşam. Yarına da bunlar olacak tatlı ve salata değişir ama. Belki tatlı olmaz hatta.😊
Merhaba herkese. Elinize sağlık🧿🧿 bugün dışarı çıkmak zorunda kaldık biz. Araba kullanmayı pratik hale getirmem gerektiğini iyice anladım çünkü arabayla gitmem gereken yerlere eşim götürmek zorunda kalıyor dolayısıyla kızımıda çıkarmak zorunda kalıyoruz. Polis herkesi durdurup ateşini ölçüyordu. Çevirmeye yakalandık. Hepimizi maskeli görünce bir şey demediler Allahtan. Şükür Rabbime bugünüde bitirdik.

ince bilek ince bilek teşekkür ederim :KK36:ben de unuttuğumu düşünüyorum araba sürmeyi zaten pek hevesli sürmezdim nadirdi yani şimdi iyice unutmuşumdur test etmeye cesaretim yok :KK22:siz üzerine gidin ama pratik açısından tabi karantina günlerinde ne kadar gidilenilirse. Evet çok şükür bugünü de bitirdik

Merhaba herkese. Elinize sağlık🧿🧿 bugün dışarı çıkmak zorunda kaldık biz. Araba kullanmayı pratik hale getirmem gerektiğini iyice anladım çünkü arabayla gitmem gereken yerlere eşim götürmek zorunda kalıyor dolayısıyla kızımıda çıkarmak zorunda kalıyoruz. Polis herkesi durdurup ateşini ölçüyordu. Çevirmeye yakalandık. Hepimizi maskeli görünce bir şey demediler Allahtan. Şükür Rabbime bugünüde bitirdik.

Aynı durumdayız bizde bugün çıkmak zorunda kaldik .kendim riskli gruptayim banka çagirdi imzaya, esim götürdü mecbur oglumuzuda aldık. onlar arabada bekledi ben işimi hallettim. Cok sükür yakalanmadik. 2020 yılında bankalar hala kağıt evrak topluyor . :eek: ... cok stresliydi şükür bitti. Benimde şu virüs olayindan sonraki ilk isim ehliyet almak.

Eki Görüntüle 2627559
Bizde fırında patates vardı tepside boşluk olunca kapya biberler de ekledim. Kaşarlı sucuklu yumurta yaptım bi de. Salatalık domates ve kahvaltılıklar. Bir sahuru daha bitirdik darısı sonrakilere 😊
bu fırın patatesini nasıl yapabiliriz 🤔
elinize sağlık harika görünüyor

Hepimize huzur ve umut dolu Perşembe olsun inşallah! :KK3:
Öğlen olmuş bile, şükür günü yarıladık, akşama da kolay geliriz inşallah.

Sahurda çok çok az yiyoruz. Aslında gün içinde muhakkak spor yapmaya çalışıyoruz ama yok acıkmıyoruz. İftar yeniyor, yatsıdan sonra tatlı yetiyor bize. Çok çok su içiyorum. :temizlik:

Sahurda yine bir kaç parça peynir, hurma, ceviz yendi, canım bal çekti, 3 kaşık minik minik yedim, yalan değil. :olamaz:
İftarda bugün gene bize dinlenme var.
Sağolsun kayınvalidem ve kayınpederim kocama vermiş yiyecekler, onları yeriz.:spor:
Kıymalı pide, elleriyle yapmışlar, bana özel, 0 baharat, az kıyma, bol maydonoz ve soğan.
Kuşbaşılı pide, yine kendi mahsülleri, kocama özel, bol baharat, sırf et.
Bir de kaşarlı pide yapmaları konusunda gazlamam gerek sanırım. :hamarat:
Dünkü çorbadan az kaldı. Koyulaşırsa, S sn0wdr0p dediği gibi çayın kaynayan suyunu koyacam bu defa.:sampiyon:
Kocam gene salata yapar, adam bıkmadan usanmadan her Allah’ın günü salata yapıyor, nasıl yorulmuyor anlamıyorum. :-)
Tatlı olarak da son güllaç parçam kaldı, bitiyor maalesef.
Haftaya nasipse kocam çıkarsa evden gene getirecek inşallah.
Evde olmak güzel, evi çok seviyorum. Ama dünyamız iyileşsin inşallah.:KK51:
Hepimizin ellerine sağlık.:KK60:
Allahım olmayanlara da versin inşallah.:KK74:
Allahım tüm oruçlarımızı, dualarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah.:KK36:

X