• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla bende çok seviyorum. En sevdiğim tatlıdır kendileri.bende ramazandan önce bi kazan yapmıştım biraz buzluga atmıştım ramazanda yeriz diye.işte o gün bugün:kk77::KK76::kk77:.tam 4 kase çıktı. Bizde 4 kişiyiz ama kızım sevmiyo.o bi kaseyi sana verim
Bi kazAnmı vuuu ;).isterim tişikkirler canıımmm :KK68:

Yok canım ya.adana Büyükşehir .e alışmışİz haliyle.burası küçük yer.kimsemiz yok.çocuklar sıkılıyor gidecek yer yok.
Hadiyaa zor olur tabiki baya kalcakmısınız ,kız bu tarafta olsaydınız iyi olurdu valla

Hadiyaa zor olur tabiki baya kalcakmısınız ,kız bu tarafta olsaydınız iyi olurdu valla
9yıldırburdayız.ankaradan haber bekliyoz 1 haftaya haber gelir.ya burda kalacaz. Ya adana .yada farklı bi şehir.hiç bilmiyoruz.kulağımız ankaradan gelecek telefonda.sen konyalımısın

9yıldırburdayız.ankaradan haber bekliyoz 1 haftaya haber gelir.ya burda kalacaz. Ya adana .yada farklı bi şehir.hiç bilmiyoruz.kulağımız ankaradan gelecek telefonda.sen konyalımısın
Evet canım daha doğrusu konyanın ilçesinden konyaya gelin geldim 5 buçuk yıldır konyadayım konyalıyım yani .

Back