Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeterki corba olsunn♡ afiyetimiz olsunnnAyni menu bndede var yaayla corbasi yerine iskembe corbasi :)
Aynen sırf bu yüzden bir hafta boyunca ne kimseye gidicem ne kimseyi cagırcam evimde iftar yapmaktan daha cok zevk alıyorumİnsan evde yemek yerse ramazanın ruhunu yakalıyor ama misafirliğe giderse yemek araç olmaktan çok amaca dönüşüyor. Ramazanda misafirliğe gitmeyi de misafir ağırlamayı da sevmiyorum bu yüzden.
ben de tatlı düşünüyorum ne yapsak kiTas kebabı,pilav +cacık.
Dünden dolmam var pilav iptal olabilir:)Tatlı bakınıyorum ben de ne yapsamn diye:)
Herkese hayırlı ramazanlar
Harika hafif bi menü ellerinize saģlik. Ben genelde ilk günler böyle yükleniyorum etli sütlü sonra bi tokluk geliyor çorba ve zeytinyagli devam ediyorum. Hatta biz erkeklerin olmadigi iftarlarda eltimle anlaşip sadece çorba salata da yiyoruz ohhhh missss. Rabbimin verdiģi nimetlere şükürler olsun ☺Hayırlı ramazanlar herkese
Ben de hafif olsun diyerek ;
Domatesli şehriye çorbası
Zeytinyağlı taze fasulye
Yogurt-tursu
Tatlı olarak da mevsim meyveleri diyerek herkese bereketli iftarlar diliyorum ...
çok güzel bir konu olmuş süperrr
ben 1 aydır karatay diyetindeyim niyetim ramazanda da karataydan şaşmadan menüler hazırlamak(tı) :)
sahurda
2 avuç fıstık
2 dilim peynir
5 zeytin
2 yumurta
1 salatalık
1 kase yoğurt
ve 1 dilim kıymalı börek yedim
iftar menüm;
çalıştığım için akşam 7de evde olacağım pratik bir menü olması açısından
kıymalı makarna
şehriye çorbası