Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımHerkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Bu konuyu özlemişim, gözlerim arıyordu.
Benim de sahur menüm;
-haşlanmış yumurta
-patates salatası :)
-kahvaltılıklar
-meyve
-çay
Biz de genelde kahvaltı yapacağızBelki arada çorba eklenir.Cok guzel bir konu olmus faydali olacaktir bir cok kisiye. Yalniz biz hep kahvalti ederiz sahurda, pek fikir veremesem de takipteyim
Biz de genelde kahvaltı yapacağızBelki arada çorba eklenir.Cok guzel bir konu olmus faydali olacaktir bir cok kisiye. Yalniz biz hep kahvalti ederiz sahurda, pek fikir veremesem de takipteyim
Iftar menulerini paylasirim tabi ki.Biz de genelde kahvaltı yapacağızBelki arada çorba eklenir.
Siz yinede paylaşın bekliyorumİftar menülerinizide bekliyorum
Amin canımHayırlı sahurlarIftar menulerini paylasirim tabi ki.
Hatta bugunun sahurunuda yazayim suraciga
H.yumurta
Domates-salatalik
Zeytin-peynir
Recel-bal-kaymak vs
Yesillik
Karpuz
Cay ve su
Boyle ortaya cikarticam kahvaltiliklari Allah bereket versin
Hoş buldum canımHoşgeldin canım
Hayırlı Sahurlar
Kac gündür bakiyordum canim ne zaman bu sayfa acilacak diye çok sevindimHoşgeldin canım
Konu açılmadan olur mu:)Geleneksel hale geldi
Hoşgeldin canımKac gündür bakiyordum canim ne zaman bu sayfa acilacak diye çok sevindim
Afiyet olsunBiz de yaptıkHayirli sahurlar canlar biz yaptık erkenden sahuru
Yumurta hasladim
Tavuk hasladim
Domates
Salatalik
Yeşillik
Peynir zeytin helva
Kavun
Şuan çay ve su iciyorum biraz dan yatar ezan okunmadan 10 dk önce kalkıp su icip namaz kılıp yaticam inşallah
Rabbim kabul etsin kolaylık versin inşallah
Sizlere de afiyet olsun
Size de afiyet olsun nevrestemAfiyet olsunBiz de yaptık
Teşekkür ederim canımSize de afiyet olsun nevrestem
Yarışmaya katilirsin fotoğrafla iftarıYarın kv ler iftara gelecek ne pişirsem bilemiyorum
Yarışma mi hihi ay ben anlamam ki o işlerdenYarışmaya katilirsin fotoğrafla iftarı