- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.790
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim.Laale afiyet olsun simdiden.Yegenlerime hediye aldim demissiniz ya ben de dun aksam çıktım alışverişe. Ama kalabalikta fenalik geldi .Daraldim ve kendimo dışarı attim .Bugun de yeğenim anne teyzeme yaz da bana hediye alsin diyormuş.Ahh kuzum oyle de olunca üzüldüm.
Yine de çıkabilirsem belki alırım diyorum ama cok zor .
Benim de 7 yegenim var hepsi cok düşkün bana .Cok sevimli sipalar .Hepsi farkli yerlerde senede ancak 2 kez toplayabiliyoruz. Onda da zaman su gibi geciyor .ALLAH saglik versin .Iyi bayramlar diliyorum .Çok teşekkür ederim.
Bizde bebe olmadığından yeğenlerle oyalanıyoruz.
Kocamda 2 erkek, bende 2 kız olunca doya doya eğleniyoruz hediye olsun, oyun olsun seviyoruz çok.
Sen artık seneye nasip olursa alırsın hediye artık zorlanıyorsundur haklı olarak.
Şimdiden bayramını kutluyorum arkadaşım
Genelde tek cesit yaparim .Ama tek gitmeyen yemekler vardir o zaman cesit artar.Sebze yemeklerini yalniz yaparim esim cok yemiyor.Yanina cesit yaparsam sebzeye hic dokunmaz .Dogumuma cok az kaldi .Bel agrisi cok yoğun. Yine tek cesit devam ederim.Bebek olunca bakalim yapabilcek miyim o da mechul .Kızlar simdidenn bayramınız mubarek olsun
Malum ramazan bitti sıcaklar geldi sulu yemek yiyemiyoruz 2 kişiyiz zaten.
Ramazan dışında da böyle bol çeşitli yemek yapıyor musunuz
Ben tek cesit ve sulu yemeği fazla tercih etmemeyi düşünüyorum. Bu seferde yetersiz mi beslenmiş oluruz bilemedim illa 3 çeşit yemeyince pek içime sinmiyor 45 kiloya düşmüşüm bide emziriyorum halen
Kızlar simdidenn bayramınız mubarek olsun
Malum ramazan bitti sıcaklar geldi sulu yemek yiyemiyoruz 2 kişiyiz zaten.
Ramazan dışında da böyle bol çeşitli yemek yapıyor musunuz
Ben tek cesit ve sulu yemeği fazla tercih etmemeyi düşünüyorum. Bu seferde yetersiz mi beslenmiş oluruz bilemedim illa 3 çeşit yemeyince pek içime sinmiyor 45 kiloya düşmüşüm bide emziriyorum halen