- 15 Haziran 2016
- 7.703
- 20.399
- 38
Patates kızartmasımerhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar gizli gizli takip edenlerdenim bende iftar menümüz kayınvalide ne pişirirseama sahur problem süt ürünleri ve yumurta bulunan herşey yasak o yüzden kara kara düşünüyorum
Makarna ve hoşafPatates kızartması
Patatesli yada kıymalı yada ıspanaklı sigara böreği,tepsi böreği,gözleme
Biberi ve sucuğu doğrayıp azıcık yağda kavur,küp doğranmış domates ve kekik ekle pişir,ekmek ban ye,ohhhh
Sucuklu tost,ekmeğin içine biraz salça sür süper oluyo
İçli köfte mi yaptınİftarda;
İçli köfte
Mercimek çorbası
Salata
Şekerpare
Evetİçli köfte mi yaptın
Aferin gözüme girmeye başladınEvet
Gece eşime sordum oruç tutacaksan sahur için hazırlık yapayım diye, yok tutmam sen uyu dedi, sabah bir kalktım, sahurda kahvaltılık yemişİftara hazırlık yapayım madem dedim bende
Aferin gözüme girmeye başladınEllerine sağlık canım Çok yorma kendini
İyi olmuş o zaman
Yok ya yalnız yapmadım zaten, burda bir görümcem var, onla yaptık hem onlara hem bize
Aynen yemek yapmak istemediğim zaman ona koşarımİyi olmuş o zamanO görümceyi hiç bırakma
İyi hadi o zaman yerine gitmişsin sevindimAynen yemek yapmak istemediğim zaman ona koşarımBecerikli de maşallah
Aynen tabi seninle bu kadar yakın olmayı daha çok tercih ederdim ama nasipİyi hadi o zaman yerine gitmişsin sevindim
Nasip canımAynen tabi seninle bu kadar yakın olmayı daha çok tercih ederdim ama nasip
Hayırlı RamazanlarHayırlı ramazanlar bereketli sofralar
Diyet korumasında aus'tan da menü gelsin :)
İftarda ;
20:30
1 büyük bardak su
2 kuru kayısı
1 kepçe tarhana çorbası
1 zeytin
21:00
1 servis kaşığı saç kavurma
1 kaşık şehriyeli bulgur
1 kase yoğurt
Bol isotlu/limonlu yeşil salata
ara vererek yenilmesi olayını herkese tavsiye ediyorum ...
Hayırlı RamazanlarMenülerin kilolarına dikkat edenlere örnek olabilir Teşekkür ederiz
Gözümüz üzerindeevet canım , sahurda yazarım arada .
Ramazanda kilo almak istemeyenler düşsün peşime