Hayırlı sahurlar canımHayırlı sahurlar herkese
Sahur menüsü
Patatesli ve peynirli gözleme
Salatalık
Domates
Taze yeşillikler
Çay
Sonrasında meyve
İlk gece üçümüzde de gözleme varHayırlı sahurlar herkese
Sahur menüsü
Patatesli ve peynirli gözleme
Salatalık
Domates
Taze yeşillikler
Çay
Sonrasında meyve
Gözleme iyi olur..İlk gece üçümüzde de gözleme var
Ben seni böyle lafa tutarsam sende gözleme zor olacakGözleme iyi olur..
Pratik lezzetli ve kimsenin itiraz etmeyeceği en kolay seçenekİlk gece üçümüzde de gözleme var
Yok yok sorun değil en fazla yarım saat sürerBen seni böyle lafa tutarsam sende gözleme zor olacak
6-7 taneye az mı diyorsun sen
Gece eşim yemek tarzı çorba falan seviyor diye ,mercimek çorbasını bile üşenerek yaptım biraz önce
Ben sahura kadar yatmayayım dedim ama esnemeye başladım az uyusam iyi olacak
Nevoşun üşendiği nerde görüşmüş :) enerji dolu6-7 taneye az mı diyorsun sen
Gece eşim yemek tarzı çorba falan seviyor diye ,mercimek çorbasını bile üşenerek yaptım biraz önce
Ben sahura kadar yatmayayım dedim ama esnemeye başladım az uyusam iyi olacak
Bugün böyle yaptık belki diğer günler biz de öyle yaparızPratik lezzetli ve kimsenin itiraz etmeyeceği en kolay seçenek
Ama siz bekleyeceksiniz heralde
Ben sofrayı kurdum bile
Daha fazla bekleyemem uyursam uyanamam
Yine de gece sahurda kalkıp su içsen ,malum günler uzunPratik lezzetli ve kimsenin itiraz etmeyeceği en kolay seçenek
Ama siz bekleyeceksiniz heralde
Ben sofrayı kurdum bile
Daha fazla bekleyemem uyursam uyanamam
Sürahi ile su yatak başlarına hazırlandıYine de gece sahurda kalkıp su içsen ,malum günler uzun
Sen uyursan herkes uyurEn korktuğum şeylerden biri ramazanda uyanamamak
Evet yapabilirsiniz tabii. Yufkayı serin çok az siviyagi gezdirin. Icine sevdiğiniz baharatları serpiştirin. Peynirli yapacaksanız peyniri de koyun. Sonra iki yanlardan ortaya doğru birleştirin yufkayı. Sonra da yukarıda ve aşağıda kalankisimlari da ortada birleştirin. Daha Sonra bıçakla 4e kesin tek tek margarin koydugunuz teflon tavada alttli ustlu kizartn. Ben böyle yapıyorum. Biraz geç oldu ama yarına yaparsınız artık: )Hayırlı sahurlar cümletenKızlar gözleme dediniz de fikriniz vardır diye sorayım dedim yufkayla yapabilir miyim gözleme acaba nasıl ??
Yayla çorbası yapmayı düşünüyorumhayırlı ramazanlar hepimize
akşama menunuz ne?ne yapsak ki?