Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.440 612.000 1.098 43 Malatya 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #501 ordanburdanbirisi .!.: Kiraz ağacına rast gelirsem sırf meraktan toplayıp tarif isteyeceğim sizden Nevreste Hiç yemedim ama ayranlı şeylere bayılırım Genişletmek için tıkla... Tamam canım sen yaprakları topla ben sana tarif vereceğimİnan pişman olmayacaksın
ordanburdanbirisi .!.: Kiraz ağacına rast gelirsem sırf meraktan toplayıp tarif isteyeceğim sizden Nevreste Hiç yemedim ama ayranlı şeylere bayılırım Genişletmek için tıkla... Tamam canım sen yaprakları topla ben sana tarif vereceğimİnan pişman olmayacaksın
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #502 ordanburdanbirisi .!.: Kiraz ağacına rast gelirsem sırf meraktan toplayıp tarif isteyeceğim sizden Nevreste Hiç yemedim ama ayranlı şeylere bayılırım Genişletmek için tıkla... Çok zor ama lezzetli :) Yani hiç yapmayan biri için zor, yapraklar minik onları sarmak uğraştırıcı pişirirken açılmamaları da sor sanki.
ordanburdanbirisi .!.: Kiraz ağacına rast gelirsem sırf meraktan toplayıp tarif isteyeceğim sizden Nevreste Hiç yemedim ama ayranlı şeylere bayılırım Genişletmek için tıkla... Çok zor ama lezzetli :) Yani hiç yapmayan biri için zor, yapraklar minik onları sarmak uğraştırıcı pişirirken açılmamaları da sor sanki.
ordanburdanbirisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2009 3.935 4.319 158 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #503 Nevreste .!.: Tamam canım sen yaprakları topla ben sana tarif vereceğimİnan pişman olmayacaksın Genişletmek için tıkla... Kiraz ağacı bulmak için gerekli çabaları başlatayım inşallah, yarın işyerindekilere falan bir sorayım Sağolasın
Nevreste .!.: Tamam canım sen yaprakları topla ben sana tarif vereceğimİnan pişman olmayacaksın Genişletmek için tıkla... Kiraz ağacı bulmak için gerekli çabaları başlatayım inşallah, yarın işyerindekilere falan bir sorayım Sağolasın
ordanburdanbirisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2009 3.935 4.319 158 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #504 pinkstrap .!.: Çok zor ama lezzetli :) Yani hiç yapmayan biri için zor, yapraklar minik onları sarmak uğraştırıcı pişirirken açılmamaları da sor sanki. Genişletmek için tıkla... Neyse az bişey yapsam yeter eşim muhtemelen yemez halledilir herhalde Hevesimi diri tutayım
pinkstrap .!.: Çok zor ama lezzetli :) Yani hiç yapmayan biri için zor, yapraklar minik onları sarmak uğraştırıcı pişirirken açılmamaları da sor sanki. Genişletmek için tıkla... Neyse az bişey yapsam yeter eşim muhtemelen yemez halledilir herhalde Hevesimi diri tutayım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.440 612.000 1.098 43 Malatya 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #505 ordanburdanbirisi .!.: Kiraz ağacı bulmak için gerekli çabaları başlatayım inşallah, yarın işyerindekilere falan bir sorayım Sağolasın Genişletmek için tıkla... Tamam canım inşaallah bulursun Biz biraz zorlanıyoruz bulmakta.Ama annem bu yıl salamura basılı bir bidon satın almış bana o yüzden rahat rahat elimdekileri tüketiyorum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cookplus-marifetli-set.688554/#post-33809144
ordanburdanbirisi .!.: Kiraz ağacı bulmak için gerekli çabaları başlatayım inşallah, yarın işyerindekilere falan bir sorayım Sağolasın Genişletmek için tıkla... Tamam canım inşaallah bulursun Biz biraz zorlanıyoruz bulmakta.Ama annem bu yıl salamura basılı bir bidon satın almış bana o yüzden rahat rahat elimdekileri tüketiyorum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cookplus-marifetli-set.688554/#post-33809144
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #506 ordanburdanbirisi .!.: Neyse az bişey yapsam yeter eşim muhtemelen yemez halledilir herhalde Hevesimi diri tutayım Genişletmek için tıkla... Yer yer çok lezzetli, benim yemek seçen eşim ona bayılıyor gerçi onların yöresel yemeği tabi damak tadı da önemli
ordanburdanbirisi .!.: Neyse az bişey yapsam yeter eşim muhtemelen yemez halledilir herhalde Hevesimi diri tutayım Genişletmek için tıkla... Yer yer çok lezzetli, benim yemek seçen eşim ona bayılıyor gerçi onların yöresel yemeği tabi damak tadı da önemli
ordanburdanbirisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2009 3.935 4.319 158 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #507 Nevreste .!.: Tamam canım inşaallah bulursun Biz biraz zorlanıyoruz bulmakta.Ama annem bu yıl salamura basılı bir bidon satın almış bana o yüzden rahat rahat elimdekileri tüketiyorum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cookplus-marifetli-set.688554/#post-33809144 Genişletmek için tıkla... Ay dibim düştü reeesmmeeennn
Nevreste .!.: Tamam canım inşaallah bulursun Biz biraz zorlanıyoruz bulmakta.Ama annem bu yıl salamura basılı bir bidon satın almış bana o yüzden rahat rahat elimdekileri tüketiyorum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cookplus-marifetli-set.688554/#post-33809144 Genişletmek için tıkla... Ay dibim düştü reeesmmeeennn
ordanburdanbirisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2009 3.935 4.319 158 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #508 pinkstrap .!.: Yer yer çok lezzetli, benim yemek seçen eşim ona bayılıyor gerçi onların yöresel yemeği tabi damak tadı da önemli Genişletmek için tıkla... Eşime yatarken söyledim bana kiraz yaprağı bulsana diye şaşırdı ordanda yürüyeyim sarma yapacağım dedim çayını demleyip içeceğim sanmış du bakem iş çıkacak mı bizden
pinkstrap .!.: Yer yer çok lezzetli, benim yemek seçen eşim ona bayılıyor gerçi onların yöresel yemeği tabi damak tadı da önemli Genişletmek için tıkla... Eşime yatarken söyledim bana kiraz yaprağı bulsana diye şaşırdı ordanda yürüyeyim sarma yapacağım dedim çayını demleyip içeceğim sanmış du bakem iş çıkacak mı bizden
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.440 612.000 1.098 43 Malatya 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #509 ordanburdanbirisi .!.: Ay dibim düştü reeesmmeeennn Genişletmek için tıkla... Tadı ve kokusunu bilsen mutlaka yapardın canım
ordanburdanbirisi .!.: Ay dibim düştü reeesmmeeennn Genişletmek için tıkla... Tadı ve kokusunu bilsen mutlaka yapardın canım
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #510 ordanburdanbirisi .!.: Eşime yatarken söyledim bana kiraz yaprağı bulsana diye şaşırdı ordanda yürüyeyim sarma yapacağım dedim çayını demleyip içeceğim sanmış du bakem iş çıkacak mı bizden Genişletmek için tıkla... Çıkar çıkar, asma yaprağıyla da oluyor, kv en son öyle yapıp getirmişti. Kiraz yaprağı daha güzel tabi ama o biraz zor bulunuyor.
ordanburdanbirisi .!.: Eşime yatarken söyledim bana kiraz yaprağı bulsana diye şaşırdı ordanda yürüyeyim sarma yapacağım dedim çayını demleyip içeceğim sanmış du bakem iş çıkacak mı bizden Genişletmek için tıkla... Çıkar çıkar, asma yaprağıyla da oluyor, kv en son öyle yapıp getirmişti. Kiraz yaprağı daha güzel tabi ama o biraz zor bulunuyor.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #511 Nevreste .!.: Tadı ve kokusunu bilsen mutlaka yapardın canım Genişletmek için tıkla... Asmayla yaptın mı sen Nevoş?
Nevreste .!.: Tadı ve kokusunu bilsen mutlaka yapardın canım Genişletmek için tıkla... Asmayla yaptın mı sen Nevoş?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.440 612.000 1.098 43 Malatya 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #512 pinkstrap .!.: Asmayla yaptın mı sen Nevoş? Genişletmek için tıkla... Yaptım canım hatta kiraz dut,ayva yaprağı ve fasulye yaprağındanda yaptım ve yedim.Ama en çok kiraz yaprağını seviyoruz
pinkstrap .!.: Asmayla yaptın mı sen Nevoş? Genişletmek için tıkla... Yaptım canım hatta kiraz dut,ayva yaprağı ve fasulye yaprağındanda yaptım ve yedim.Ama en çok kiraz yaprağını seviyoruz
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #513 Nevreste .!.: Yaptım canım hatta kiraz dut,ayva yaprağı ve fasulye yaprağındanda yaptım ve yedim.Ama en çok kiraz yaprağını seviyoruz Genişletmek için tıkla... En zoru en lezzetlisi olmak zorunda tabi
Nevreste .!.: Yaptım canım hatta kiraz dut,ayva yaprağı ve fasulye yaprağındanda yaptım ve yedim.Ama en çok kiraz yaprağını seviyoruz Genişletmek için tıkla... En zoru en lezzetlisi olmak zorunda tabi
ordanburdanbirisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2009 3.935 4.319 158 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #514 Erik ekşisini de ilk kez duydum sumak ekşisi var evde onlada olur mu Uykum açıldı ya sabah kalkamayacağım işe
Erik ekşisini de ilk kez duydum sumak ekşisi var evde onlada olur mu Uykum açıldı ya sabah kalkamayacağım işe
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.440 612.000 1.098 43 Malatya 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #515 pinkstrap .!.: En zoru en lezzetlisi olmak zorunda tabi Genişletmek için tıkla... Aynen öyle oluyor
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.440 612.000 1.098 43 Malatya 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #516 ordanburdanbirisi .!.: Erik ekşisini de ilk kez duydum sumak ekşisi var evde onlada olur mu Uykum açıldı ya sabah kalkamayacağım işe Genişletmek için tıkla... Ben erik ekşisi olmazsa nar ekşisi koyuyorum Ekşi olduktan sonra sorun olmaz herhalde
ordanburdanbirisi .!.: Erik ekşisini de ilk kez duydum sumak ekşisi var evde onlada olur mu Uykum açıldı ya sabah kalkamayacağım işe Genişletmek için tıkla... Ben erik ekşisi olmazsa nar ekşisi koyuyorum Ekşi olduktan sonra sorun olmaz herhalde
sempatik_kiz Her çok, azdan olur !!! Pro Üye 8 Aralık 2013 7.870 17.388 448 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #517 İftara Yesil mercimekli bulgurlu çorba Kıymalı karışık dolma Ciğer Salata Yoğurtlama Kerebic tatlısı Meyve
İftara Yesil mercimekli bulgurlu çorba Kıymalı karışık dolma Ciğer Salata Yoğurtlama Kerebic tatlısı Meyve
ordanburdanbirisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2009 3.935 4.319 158 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #518 Bizde de mantı çorbası Karışık kızartma ve köfte var
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.440 612.000 1.098 43 Malatya 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #519 İftarda Tarhana çorbası Tavuk dürüm Ayran Cevizli revani Hayırlı iftarlar
ordanburdanbirisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2009 3.935 4.319 158 12 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #520 ordanburdanbirisi .!.: Bizde de mantı çorbası Karışık kızartma ve köfte var Genişletmek için tıkla... bunu yeşil mercimekli tarhana çorba Kürdan kebabı pirinç pilavı ve bisküvili pasta olarak güncelledim Salata karpuz
ordanburdanbirisi .!.: Bizde de mantı çorbası Karışık kızartma ve köfte var Genişletmek için tıkla... bunu yeşil mercimekli tarhana çorba Kürdan kebabı pirinç pilavı ve bisküvili pasta olarak güncelledim Salata karpuz