Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2017)

Yufka ekmeğinden tavada bmrek
Haşlanmış yumurta
Salatalık domates
Kahvaltılık
Çay
Karışık meyveleri kaynatıp meyve suyu yaptım
Su.
Hayırlı sahurlar.
Afiyet olsun

Yufka ekmeğinden tavada börek
Haşlanmış yumurta
Salatalık domates
Kahvaltılık
Çay
Karışık meyveleri kaynatıp meyve suyu yaptım
Su.
Hayırlı sahurlar.
Afiyet olsun

Dün anannemlerdeydik

Süzme mercimek çorbası + fırında tavuk patates + yaprak sarması + karpuz + sütlü nuriye

Bugün iftar davetim var

Sütlü domates çorbası + Kıymalı lazanya + Yaprak sarması + Kori soslu tavuk + Patates kroket + Cacık + Havuç tarator + Kedidilli tiramisu

Bu konuda çok marifetli hanımlar var ,yemek yarışmasına da katılsanıza
Ben katılacaktım canım ama çok ters ve yoğun zamanıma denk geldi çalışıyorum mesela bugün iftar davetim var ama tatlıyı geçen gece yaptım çorbayı bu sabah 6 da yaptım akşam acele şekilde lazanyayı ve diğerlerini yapacağım anca toparlarım o yüzden fotoğraflamaya zaman kalmıyor

Daha önce katılmışsın baktım.
Çalışanlar için zor zaten ,3 tarifin de çekim aşaması var
Bu arada senin de yemek topiğin varmış ,geçenlerde farkettim.Kimbilir ne tarifler var sende.Müsait bir zamanda bakacağım .Becerikli kadın bir şekilde halleder işini.Tatlıyı ,çorbayı önceden hazırlamak iyi fikir,kolay gelsin şimdiden.

Evet bir de 3 tarif çekeceksin yoksa masa hazırlamaya bayılırım çokta güzel hazırlarım ama maalesef belki hafta sonu ağırlarsam haftaya o zaman çekebilirim Sağol canım teşekkür ederim çalışan kadının misafir ağırlaması zor ama Ramazanda berekettir misafir iyidir ne yapalım

dün akşam iftarda
karnıyarık
cacık
1 dilim pasta

sahurda
2 yumurtalı domatesli omlet
1 domates
2 küçük salatalık
3 topik peynir
biraz marmelat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…