Maşallaahbende iftara baklava actım su boregı actım sarma sardım hunkar begendı ımam bayıldı hanım gobegı vezir parmagı yaptımm ayyyy vallahi cok yoruldum sitenın en hamarat hatunu olmak cok zor cokkk
10 parmağında 10 marifet maşallah. Senin kurabiyeleri merak ediyorum. Nevreste bi yerde yazmıştıbende iftara baklava actım su boregı actım sarma sardım hunkar begendı ımam bayıldı hanım gobegı vezir parmagı yaptımm ayyyy vallahi cok yoruldum sitenın en hamarat hatunu olmak cok zor cokkk
yalancı o ya ınanmayın ona benım kuyumu kazmaya calısıyo10 parmağında 10 marifet maşallah. Senin kurabiyeleri merak ediyorum. Nevreste bi yerde yazmıştı
yalancı o ya ınanmayın ona benım kuyumu kazmaya calısıyo
o kurabıyeden ne anlar ya beceriksiz gadınyorumsuz kalayim. Kendisi gelince açıklık getirir
Giybet etme günah arkasından konuşuyoruzo kurabıyeden ne anlar ya beceriksiz gadın
dogruları soylemek ne zamandan beri gıybet olduGiybet etme günah arkasından konuşuyoruz
Iyi yada kötü o kişi konuslan yerde bulunmuyorsa Giybet oluyor. Ben öyle biliyorumdogruları soylemek ne zamandan beri gıybet oldu
yok bende kişinin arkasından soylenenler dogruysa gıybet olmuyor dıye bılıyorumIyi yada kötü o kişi konuslan yerde bulunmuyorsa Giybet oluyor. Ben öyle biliyorum
O zaman telefonla Nihat Hatipoğluna soralım bizi aydınlatsınyok bende kişinin arkasından soylenenler dogruysa gıybet olmuyor dıye bılıyorum
biz neden soruyoruz nevreste sorsunO zaman telefonla Nihat Hatipoğluna soralım bizi aydınlatsın
Aranızda halledin, bu sizin davanız.biz neden soruyoruz nevreste sorsun