- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
kacma gel buraya sen nevresteye becerıksız bı kurabıye bıle yapamıyo dedınAranızda halledin, bu sizin davanız. ben karışmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kacma gel buraya sen nevresteye becerıksız bı kurabıye bıle yapamıyo dedınAranızda halledin, bu sizin davanız. ben karışmam
Iftara atma bacim. Herşey ortada. Nevreste gelsin o zaman görürsün sen. Benim uykum geldi hem. Nevreste birazdan sahur menüsüyle gelir. Sende kendini hazırla bence. Yanına da 1 bardak soğuk su alkacma gel buraya sen nevresteye becerıksız bı kurabıye bıle yapamıyo dedın
nevreste kim hatırlayamadım pardonIftara atma bacim. Herşey ortada. Nevreste gelsin o zaman görürsün sen. Benim uykum geldi hem. Nevreste birazdan sahur menüsüyle gelir. Sende kendini hazırla bence. Yanına da 1 bardak soğuk su al
Tabi conımmnevreste kim hatırlayamadım pardon
çoh ayıpTabi conımm
Tamam apla vuyma banaadövme beni koykuyomçoh ayıp
Bizde inandıkbende iftara baklava actım su boregı actım sarma sardım hunkar begendı ımam bayıldı hanım gobegı vezir parmagı yaptımm ayyyy vallahi cok yoruldum sitenın en hamarat hatunu olmak cok zor cokkk
kırıyorum tabı senın kafana bı tane fırlatarak deneyelım ıstersenBizde inandık
Sen yumurta kırabiliyor musun
Korkma hiç birşey yapamazTamam apla vuyma banaadövme beni koykuyom
Baklavaların ,böreklerin resimlerini bizimle paylaşır mısınkırıyorum tabı senın kafana bı tane fırlatarak deneyelım ıstersen
paylaşamam ya sen kem gözlusun nazar değdirirsınBaklavaların ,böreklerin resimlerini bizimle paylaşır mısın
Yok benim nazarım değmezpaylaşamam ya sen kem gözlusun nazar değdirirsın
deger deger sen kendın yapamıyosun dıye kıskanırsın benıYok benim nazarım değmez
Sende haklısındeger deger sen kendın yapamıyosun dıye kıskanırsın benı
uzulme uzulme ajandama bakiim boş vaktım olursa ogretırım sanada bişilerSende haklısın
Senden öğreneceğimiz çok şey var
Allah razı olsunuzulme uzulme ajandama bakiim boş vaktım olursa ogretırım sanada bişiler
amin conem amin nihahahahhahahahahAllah razı olsun
Nevoş benim hamurişini çok yaptığımı ,kilo alacağımı söylüyorsun ama,sen de tatlı olmadan iftar sofrasından kalkmıyorsunİftarda
Analı kızlı köfte
Salata
Ayran
Şöbiyet
Sahurda
Yumurta salatası
Kızarmış peynir
Kahvaltılık
Çay ve su
Hayırlı sahurlar