- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence menün harikakızlar 2 aileyi ayrı ayrı iftara alacağım ama hala tam olarak ne yapacağıma karar veremedim
1.aile için iftar menüm
şehriye çorbası
patlican püreli tepsi kebabı
pirinç pilavı
fırında biber dolması
acı ezme
cacık
şöbiyet
bu aile çok çeşitli yemek seven bir aile değil tek çeşit olsun isterler
2.aile için menüm
tarhana çorbası
tepsi kebabı(urfa usülü)
pirinç pilavı
patates püresi
sigara böreği
cacık
acılı ezme
brownie veya tiramisu
sizce nasıl kızlar
teşekkür ederim canım. Çocukları seviyor diye düşünmüştüm ama olmadı mercimek çorbası yaparım. Sonuçta önemli olan büyüklerbence menün harika
yalnız 1.aile için çorbanı değiştirebilirsin
çünkü hem pilav,hem dolma hemde şehriyeçorba (oda makarna grubu ) 3ü çok pirinçli olmuş olacak
ellerine sağlık şimdiden
teşekkür ederim canım. Çocukları seviyor diye düşünmüştüm ama olmadı mercimek çorbası yaparım. Sonuçta önemli olan büyükler
benimde kızım bayılır ama o ailenin çocukları annesinin çorbası dışında kimsenin evinde içmez ve sevmezçocuklarda sever mercimek çorbasını bence
benim oğlum bayılırr
benimde kızım bayılır ama o ailenin çocukları annesinin çorbası dışında kimsenin evinde içmez ve sevmez
çorba ve sütlaç sadece onun dışında sıkıntı yok :)aa çok ilginçç
kaç yaşlarındalar peki
sadece çorba için mi bu, yoksa annesinin yaptığı yemek dışında yemek yemiyorlarsa vay haline o annenin
kızlar cumartesi gününe davetim var
menüm sizce nasıl ????
çorba(karar vermedim)
köfte pilav (hasan paşa köfte de olabilir)
zeytinyağlı taze fasulye
közlenmiş biber patlıcan yoğurtlaması
sarma
salata
karpuz
dondurmalı pasta
çalıştığım için çok meşakatli şeyler hazırlayamıyorum ama amaç birlikte olmak soframızı bereketlendirmek diye düşünüyorum
oğlu 11 yaşında kızı 7 yaşındaaa çok ilginçç
kaç yaşlarındalar peki
sadece çorba için mi bu, yoksa annesinin yaptığı yemek dışında yemek yemiyorlarsa vay haline o annenin
dondurmalı pasta derkenkızlar cumartesi gününe davetim var
menüm sizce nasıl ????
çorba(karar vermedim)
zeytinyağlı taze fasulye
sarma
salata
karpuz
dondurmalı pasta
çalıştığım için çok meşakatli şeyler hazırlayamıyorum ama amaç birlikte olmak soframızı bereketlendirmek diye düşünüyorum
çorba ve sütlaç sadece onun dışında sıkıntı yok :)
aaa yok çok şükür yoksa büyük sıkıntı olacaktı benim için ki birde çalıştığım için iyice zorlanırdım :)ilginçmişş iyi bari ana yemekte sıkıntı yok
oğlu 11 yaşında kızı 7 yaşında
Elinize sağlık; çorba mercimek olabilir. İftarda boş midelere mercimek çorbası iyi gelir.
http://www.nefisyemektarifleri.com/dondurmali-pasta-tarifi/dondurmalı pasta derken
aynen canımher çocuğun farklı bi huyu oluyor işte
tamda büyüme ergen çağındalarmış
kızlar cumartesi gününe davetim var
menüm sizce nasıl ????
çorba(karar vermedim)
zeytinyağlı taze fasulye
sarma
salata
karpuz
dondurmalı pasta