Öyle olduGözün aydın canım, günü kurtardın
Teşekkür ederim canım :)Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor. Deneyeceğim
Ellerine sağlık canım nefis görünüyor
Ellerine sağlık canımNevreste ablacım dün akşam senin paylaştığın iftar menüsünden zerde ve hünkar beğendi'yi yaptım veeeee sonuç mükemmeldi. tarifleri paylaşan arkadaşlara da teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım. SayendeEllerine sağlık canım nefis görünüyorResim ekleme konusunu hallettiğimiz için sevindim
günaydın kızlar;
sahurda sadece güllaç yedim
bu akşam iftara;
tavuklu şehriye çorba
közlenmiş biber patlıcan yemeği
börek
patates kızartma
dondurma-meyva
tadıda çok güzel :) umarım sende beğenirsin.nettende baktım nasıl bişey diye, güzel görünüyo. deniyim bende
basit bi tarif deneyin derim ben. saolun. afiyet olsun şimdiden :)Yapılış şeklini instagramda görüyorum denemekde tereddüt ediyorum ama cuma akşamı deneyebilirim bu tarifi tabi oruç gitmezse ellerine sağlık
Babaannenin ellerine sağlıkNevreste 'nin içli köfte lerinden canım çok çekmişti şansima bugün babaannem içli köfte yapmıştı ama bizimki haşlama Eki Görüntüle 1850772
Babaannenin ellerine sağlıkAslında bizde genelde haşlama yapıyoruz
Közlenmiş bibere patlıcana herşeye bayılırım.yanında kızarmış ekmekle ziyafet gibi gelir bana.yemeği nasıl oluyor?şimdiden Allah kabul etsin afiyet sağlık olsun
Nevreste 'nin içli köfte lerinden canım çok çekmişti şansima bugün babaannem içli köfte yapmıştı ama bizimki haşlama Eki Görüntüle 1850772