Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

her zaman ne yiyorsak o galiba insanlar aç olunca şöyle mükellef sofralar görmek istiyorlar ama ramazan ruhuna tamamen ters az olsun öz olsun.önemli olan fakir karnı doyurmak iftarlarda kendi insanımızı çağırmak adet olsun aç bakalım sofranı bir fakire... kavurmalar pilavlar kızartmalar çorbalar tatlılar Allah Allah her zaman bunları ye zaten sahura gerek kalmaz

günaydın kızlar;

sahurda sadece güllaç yedim

bu akşam iftara;

tavuklu şehriye çorba
közlenmiş biber patlıcan yemeği
börek
patates kızartma
dondurma-meyva

Közlenmiş bibere patlıcana herşeye bayılırım.yanında kızarmış ekmekle ziyafet gibi gelir bana.yemeği nasıl oluyor?şimdiden Allah kabul etsin afiyet sağlık olsun

Bizde bugün annemdeyiz.eşim iftara davetliydi evde yalnız olmayalım diye bizi annemlere bıraktı.habersiz geldik anacığımın hiç yemeği yokmuş bugüne.hasta oldukları için annem ve babam oruç tutamıyor.bugün birşey yapmayacak diye sevinirken yine iş başa düştü.eşiminde daveti iptal olmuş yarı yoldan geri dönmüş.nasip.....

Bol domatesli soğanlı maydonozlu mercimek çorbası
Kıymalı bezelye yemeği
Patates Köfte kızartması
Turşu
Yoğurt
Közlenmiş Kırmızı biber salatası
Güllaç
Meyve
Çay

Pek gelemiyorum buralara kızlar pazar gününe kadar davetliyiim

Bugün annemdeydim

Menümüz

Mercimek çorbası
Et yemeği ismini hatırlamıyorum
Hünkar beğendi
Zeytinyagli barbunya
İçli köfte
İç pilav
Biber közleme
Çoban salatası
Güllaç

Közlenmiş bibere patlıcana herşeye bayılırım.yanında kızarmış ekmekle ziyafet gibi gelir bana.yemeği nasıl oluyor?şimdiden Allah kabul etsin afiyet sağlık olsun

bende bayılırımm teşekkürler

soğanı yağ ile kavurup 3 domatesi küp küp doğrayıp içerisine ekliyorum

domatesler eriyince içerisine çok az biber salçası ekleyip kavuruyorum

3-4 tane sarımsak ekliyorum

közlenmiş biber ve patlıcanları ekleyip çeviriyorum

yarım çay bardağından biraz fazla kaynar su ekleyip kısıkta suyun çekmesini bekliyorum

5-10 dakikaya pişmiş oluyor

biz bunu ramazan yufkasının içerisine koyup dürüm gibi sarıp yeriz çayla

kızlar cumartesi gününe davetim var

menüm sizce nasıl ????

çorba(karar vermedim)

köfte pilav (hasan paşa köfte de olabilir)

zeytinyağlı taze fasulye

közlenmiş biber patlıcan yoğurtlaması

sarma

salata

karpuz

dondurmalı pasta

çalıştığım için çok meşakatli şeyler hazırlayamıyorum ama amaç birlikte olmak soframızı bereketlendirmek diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…