Haşlama için bulgur miktarına göre un fazla olmuşTamam o zamann hafta sonu deneyeceğim inşallah
Yukarda arkadaşın tarife göre yaptım kızarttım ama sert oldu anlamadım
Haşlama için bulgur miktarına göre un fazla olmuşUn fazla olunca köfte sert oluyor..2 bardak olsun , hatta 1-2 kaşık fazla olsun...
Bu hamurla kızartmada sert olur..Bulguru 2 bardak yapın..İçine 1 büyük haşlanmış patates rendeleyin...O zaman köfteniz ağızda dağılır.
evet aynı börek benimki ıspanaklı. bidiğin çiğ hamur ama. zaten dediğin gibi fazla tutmuş olsam 1 satte yanardı ama anca pişti. sen direk marketten gelince pişiriyomusun yoksa buzluğamı koyosun. yiyeceğin zaman çıkarıp çözülmesini bekliyomusun. çünkü çözülmesini beklemeden fırına koyun yazıyo.180 dereceydi baştan pişmediğini görünce 200e çıkardımSelam canim.
Ben Superfresh'in peynirli boregini cok seviyorum. Sanirim ayni borekten bahsediyoruz degil mi?
O borekten ben bircok defa yaptim. Ustunde yazdigi kadar sure pisirdim ve bende yeterli oldu.
Yumusacikti diyorsunya o borek zaten yumusak oluyor bizim evde yaptiklarimiz gibi olmuyor. Bence sen bosu bosuna fazla tutmussun firinda.
Bir de kac derecede pisirdin?
Az mı yogurdun acabaBu tarifi yaptımm bende Can'ım ama benimki sert oldu
Link olarak verebilirim..İstersen ekran görüntüsüde verebilirimBir dahaki sefere böyle deniyim o Zaman veya senin burda eklediğin tarif var ise ekran görüntüsü alıyım telefonda olsun
evet aynı börek benimki ıspanaklı. bidiğin çiğ hamur ama. zaten dediğin gibi fazla tutmuş olsam 1 satte yanardı ama anca pişti. sen direk marketten gelince pişiriyomusun yoksa buzluğamı koyosun. yiyeceğin zaman çıkarıp çözülmesini bekliyomusun. çünkü çözülmesini beklemeden fırına koyun yazıyo.180 dereceydi baştan pişmediğini görünce 200e çıkardım
Ellerine sağlık canım afiyetle yeyin
Büzgülü boregim firina gidiyor
Iftar menum;
Mercimek corbasi
Dunden kalma garniturlu pilav
Buzgulu boregim
Salata
Karpuz
Olmazsa olmazim cola
Afiyet olsun cnm . Fırında tavuk şişi nasıl yaptın tarif yazarmisin . Şişleri nerden aldın boyutu var mı şişlerinSebzeli sehriye çorbası
Fırında tavuk şiş
Sebzeli bulgur pilavı
Haşlanmış köy patatesi
Eki Görüntüle 1845911
İki kişilik soframız
Afiyet olsun hepinize
Şişleri baya oluyor aldığım ama nerden olduğunu hatırlamıyorum ama mutfak malzemeleri satılan yerlerde olur boyutu varmı onuda bilmiyorum canımAfiyet olsun cnm . Fırında tavuk şişi nasıl yaptın tarif yazarmisin . Şişleri nerden aldın boyutu var mı şişlerin