Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mübarek gün kul hakkı hırsizlik resmen.Kızlar çok sinirlerim bozuldu taksiye bindim iş için ofise geçmeye Ada'm 5 lira alacağına 11 lira almış tarihi sorduydu ben 8 dedim dalgınlığıma geldi sanırım Ada'm oruçlu musun Dedi evet dedim resmen dalga geçti ya fazla para aldı benden normalde parayı hep sayarım alırken bu sefer saymadım kazıklandım yaşlı birde utanma da yok insanlarda .canım sıkıldı Allah çıkarsın ama insanların bu durumlarıyla oynuyorlar
Zerdeçallı tavuk Nasıl oluyor tavuğu sote gibi kavurup zerdeçal baharatı mı koyuyorsun
Maşallah menü güzel ne çabuk yaptın
Ellerine sağlık canım
Fazlası göz çıkarmaz diye düşündü demek. Üzülme canım zaten o paranın fazlası ondan çıkar..
Mübarek gün kul hakkı hırsizlik resmen.
Su kötü insanlarin nesli tukensede kurtulsak.
ozgeoyku mantinin yanina kolayindan sehriye corbasi yapilabilir
Tavuk ve sivri biberi jülyen doğrayıp siviyağda kavuruyorum suyunu salıp cekene kadar. Sonra zerdeçal, çok az köri ve karabiber ekliyorum canım.
Taksi olayını okudum. İnsanların çıkar için yapmayacağı şey yok.
Teşekkürler Nevoşum
Menü harika elinize sağlıkTavuk ve sivri biberi jülyen doğrayıp siviyağda kavuruyorum suyunu salıp cekene kadar. Sonra zerdeçal, çok az köri ve karabiber ekliyorum canım.
Taksi olayını okudum. İnsanların çıkar için yapmayacağı şey yok.
Teşekkürler Nevoşum
Mis gibi tavuk valla ellerine sağlık canım
Gerçekten öyle dünyanın çivisi çıkmış yazık
Menü harika elinize sağlık
Bu kadar şeyi ne yapabilirim ne yiyebilirim ama misafir varsa belki yenir
mübarek günde Allah islah etsin böyle fırsatçılarıKızlar çok sinirlerim bozuldu taksiye bindim iş için ofise geçmeye Ada'm 5 lira alacağına 11 lira almış tarihi sorduydu ben 8 dedim dalgınlığıma geldi sanırım Ada'm oruçlu musun Dedi evet dedim resmen dalga geçti ya fazla para aldı benden normalde parayı hep sayarım alırken bu sefer saymadım kazıklandım yaşlı birde utanma da yok insanlarda .canım sıkıldı Allah çıkarsın ama insanların bu durumlarıyla oynuyorlar
Ellerine sağlık canım nefis görünüyorNevoşun tarifinden açma yaptım.
Hamurun birazıyla da peynirli poğaça yaptım :)
Sahur için birkaç tane ayırıp gerisini dondurucuya atıcam.
Ellerine sağlık canım afiyetle yeyinNevoşun tarifinden açma yaptım.
Hamurun birazıyla da peynirli poğaça yaptım :)
Sahur için birkaç tane ayırıp gerisini dondurucuya atıcam.
Ellerine sağlık canım nefis görünüyor
Afiyet ile yersiniz inşaallah
Ellerine sağlık canım afiyetle yeyin