Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

Kızlar çok sinirlerim bozuldu taksiye bindim iş için ofise geçmeye Ada'm 5 lira alacağına 11 lira almış tarihi sorduydu ben 8 dedim dalgınlığıma geldi sanırım Ada'm oruçlu musun Dedi evet dedim resmen dalga geçti ya fazla para aldı benden normalde parayı hep sayarım alırken bu sefer saymadım kazıklandım yaşlı birde utanma da yok insanlarda .canım sıkıldı Allah çıkarsın ama insanların bu durumlarıyla oynuyorlar :KK61:
Mübarek gün kul hakkı hırsizlik resmen.
Su kötü insanlarin nesli tukensede kurtulsak.

Zerdeçallı tavuk Nasıl oluyor tavuğu sote gibi kavurup zerdeçal baharatı mı koyuyorsun
Maşallah menü güzel ne çabuk yaptın

Tavuk ve sivri biberi jülyen doğrayıp siviyağda kavuruyorum suyunu salıp cekene kadar. Sonra zerdeçal, çok az köri ve karabiber ekliyorum canım.

Taksi olayını okudum. İnsanların çıkar için yapmayacağı şey yok.

Ellerine sağlık canım :KK60:

Teşekkürler Nevoşum :KK15:

Fazlası göz çıkarmaz diye düşündü demek. Üzülme canım zaten o paranın fazlası ondan çıkar..

Dalgınlığımı kullandı farketmez diye öyle de oldu gerçekten .

Mübarek gün kul hakkı hırsizlik resmen.
Su kötü insanlarin nesli tukensede kurtulsak.

Aynen öyle canım biteceklerini sanmıyorum ben ne yazıkki

ozgeoyku ozgeoyku mantinin yanina kolayindan sehriye corbasi yapilabilir

Bende arkadaşa öyle söyledim zaten

Tavuk ve sivri biberi jülyen doğrayıp siviyağda kavuruyorum suyunu salıp cekene kadar. Sonra zerdeçal, çok az köri ve karabiber ekliyorum canım.

Mis gibi tavuk valla ellerine sağlık canım

Gerçekten öyle dünyanın çivisi çıkmış yazık

Menü harika elinize sağlık :kk77:
Bu kadar şeyi ne yapabilirim ne yiyebilirim ama misafir varsa belki yenir :KK66:

Mis gibi tavuk valla ellerine sağlık canım

Gerçekten öyle dünyanın çivisi çıkmış yazık

Sagol canim ben de tavugu cok severim.
Malesef oyle. Ne gunlere kaldik.

Menü harika elinize sağlık :kk77:
Bu kadar şeyi ne yapabilirim ne yiyebilirim ama misafir varsa belki yenir :KK66:

Tesekkur ederim :)
Misafir yok bugun ozellikle fazla yaptim. Esim sahurda da kahvaltilik yemiyor yemek istiyor. Sahura da yetsin diye oyle yaptim. Hatta yarina da kalirsa ne ala :)
Yojsa hu kadar yemegi biz de yiyemeyiz 2 kisiyiz :KK70:

Kızlar çok sinirlerim bozuldu taksiye bindim iş için ofise geçmeye Ada'm 5 lira alacağına 11 lira almış tarihi sorduydu ben 8 dedim dalgınlığıma geldi sanırım Ada'm oruçlu musun Dedi evet dedim resmen dalga geçti ya fazla para aldı benden normalde parayı hep sayarım alırken bu sefer saymadım kazıklandım yaşlı birde utanma da yok insanlarda .canım sıkıldı Allah çıkarsın ama insanların bu durumlarıyla oynuyorlar :KK61:
mübarek günde Allah islah etsin böyle fırsatçıları

Nevoşun tarifinden açma yaptım.
Hamurun birazıyla da peynirli poğaça yaptım :)

Sahur için birkaç tane ayırıp gerisini dondurucuya atıcam.

cc1f92b577bee655fb3e6462dafff4ff.md.jpg

2ca71f2626405d254564c937210db501.md.jpg

X