Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

Dün annemlerdeydik dün ki iftar menümüz;

Kaşarlı domates çorbası
Patates püresine yatırılmış islim kebabı
Pirinç pilavı
Yoğurtlu kıymalı brokoli salatası
Kavun-Karpuz
Hintpare

Bugün ki iftar menümüz;
Yoğurt çorbası
Taze fasulye
Çoban salatası

Afiyet olsun

Sahurumuz genel olarak klasik olduğundan yazmıyorum domates+salatalık+haşlanmış yumurta + kızartmış ekmek + kahvaltılıklar belki bazen menemen ya da hamur kızartması olarak değişiyor

zerdeçallı tavuk hiç denemedim nasıl yapıyorsun canım

Akşama hazır mantı yapıp yanına salata yapacağım ama eşim sahura kalkamadı aç yattı adamcağız ,yetmez mi ki acaba Mantının yanına kolay ne yapılır, çorba mı yapsam?

Yarınki misafirime bugünden hazırlık yapacağım için bugün iftarda kolaya kaçmak istiyorum.

Zerdeçallı tavuk Nasıl oluyor tavuğu sote gibi kavurup zerdeçal baharatı mı koyuyorsun
Maşallah menü güzel ne çabuk yaptın

Çorba yapabilirsin yanına kızartma ile

Olabilir. .
Herkes farklı farklı. .
Rabbim iyilerle karşılaştırsın. .

Kızlar çok sinirlerim bozuldu taksiye bindim iş için ofise geçmeye Ada'm 5 lira alacağına 11 lira almış tarihi sorduydu ben 8 dedim dalgınlığıma geldi sanırım Ada'm oruçlu musun Dedi evet dedim resmen dalga geçti ya fazla para aldı benden normalde parayı hep sayarım alırken bu sefer saymadım kazıklandım yaşlı birde utanma da yok insanlarda .canım sıkıldı Allah çıkarsın ama insanların bu durumlarıyla oynuyorlar

Ellerine sağlık canım

Fazlası göz çıkarmaz diye düşündü demek. Üzülme canım zaten o paranın fazlası ondan çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…