- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canımAfiyet bal şeker olsunSahur menüsü;
Pamuk poğaça(tarif için teşekkürler Nevreste ,gerçekten pamuk gibi oldu)
baharatlı patates
akşamdan zeytinyağlı fasulye
çoban salata
peynir
karpuz
ve tabii ki çay ve su
8 yumurtayı kaç kişi yiyecek?Benim abim abartmayı çoook sever 8 tane yumurta iyenç koku feraceli yazıh sana yazıh Eki Görüntüle 1844255
Kaç kişilik bu yumurtalarBenim abim abartmayı çoook sever 8 tane yumurta iyenç koku feraceli yazıh sana yazıh Eki Görüntüle 1844255
8 yumurtayı kaç kişi yiyecek?
Sıkı durun 2 buçuk kişi yedi ben yarım porsiyon sayıyorum kendimi pek yiyemedimKaç kişilik bu yumurtalar
Voouuuv harikasınız şifa olsun inşallahben sadece babaannemin çok yumurta yediğini sanıyordum meğersem tek değilmiş ( kahvaltıda 7-8 tane yumurta haşlayıp bir ekmekle tek başına yer 85 yaşnda vee acayip sağlıklı)Sıkı durun 2 buçuk kişi yedi ben yarım porsiyon sayıyorum kendimi pek yiyemedim
Benim abilerde sporcu o yüzdenacayip yiyorlar tabiricaizse kazan kazan yemek yapyorum iftardan sonra birşeycik kalmıyor tencerelerdeVoouuuv harikasınız şifa olsun inşallahben sadece babaannemin çok yumurta yediğini sanıyordum meğersem tek değilmiş ( kahvaltıda 7-8 tane yumurta haşlayıp bir ekmekle tek başına yer 85 yaşnda vee acayip sağlıklı)
Afiyet şeker olsun canm. Yiyebilmekte çok güzel birşeyBenim abilerde sporcu o yüzdenacayip yiyorlar tabiricaizse kazan kazan yemek yapyorum iftardan sonra birşeycik kalmıyor tencerelerde
Bizimkiler sahurda yumurtayı yemiyorlar,illa beni zora sokacaklarSıkı durun 2 buçuk kişi yedi ben yarım porsiyon sayıyorum kendimi pek yiyemedim
Öyle çok pis alıştım yani yaptığım her yemek yenilip yutuluyor ilerde eşim az yemek yiyen biri olursa baya zorlanıcamAfiyet şeker olsun canm. Yiyebilmekte çok güzel birşey
Evet zorlanırsın cnm hatta sinirlenirsin neden tabak bitmemş diye umarım gönlüne göre biri olur cnm.Öyle çok pis alıştım yani yaptığım her yemek yenilip yutuluyor ilerde eşim az yemek yiyen biri olursa baya zorlanıcam
Benim gönlüme göre olmasına gerek yok rabbimin rızasına göre olsun kafiEvet zorlanırsın cnm hatta sinirlenirsin neden tabak bitmemş diye umarım gönlüne göre biri olur cnm.
Maşallah çok daha güzel bir dua. inşallah cnmBenim gönlüme göre olmasına gerek yok rabbimin rızasına göre olsun kafi
İnşallahMaşallah çok daha güzel bir dua. inşallah cnm