- 17 Ocak 2009
- 1.865
- 116
Kofte cikardim buzluktan. Firinda izmir kofte dusunuyorum. Yanina corba salata yogurt vs :)
Aslında o da güzelmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kofte cikardim buzluktan. Firinda izmir kofte dusunuyorum. Yanina corba salata yogurt vs :)
Al benden de o kadar zor kaldırıyorum bişeyler ye diye nerdeee kalkıp hazırlayacak.
aynen normalde meyve alıp yemez dolaptan vitaminsiz kalmasın diye ben veriyorum yıkayıp
Aslında o da güzelmiş.
açlıktan ölür valla üşenip kalkıp birşey yemez benimki de
maydanoz ve kimyon yakışıyo izmir köfteye
Biz burda yemeklerden bahsederken akşama kadar en çok acıkanlar olacağız sanırım ...
ben arada yemek kitaplarınıda karıştırıyorum
kizarmus patatesli ekmek nasil oluyorkuEsimle ilk sahur menumuz (esim hazirladi):
Peynirli omlet
Kizarmis patatesli ekmek
Kaymak tereyagi bal
2 cesit peynir ceri domates salatalik
Ve cay tabii ki :)
Sahur için yaptığımız peynirli ve boş gözlemelerimiz.
Sahur için yaptığımız peynirli ve boş gözlemelerimiz.
ben sahurda kolay şeylere kaçıyorum ; önden bir çorba arkasından haşlama patates yoğurt ve meyva.kocam içinde olmazsa olmaz çay :) haşlama patates oruç tutarken olan baş ağrısını engelliyormuş. yıllarca pilav makarna hamur işi yiyerek bir sürü baş ağrısı çekiyordum. ender saraçtan duyduktan sonra bu menü benim için vazgeçilmez ve çok pratik
kizarmus patatesli ekmek nasil oluyorku
harika gorunuyirlar hamuru sizmi actiniz
Anlatim bozuklugu yapmisim pardon. :) patatesli ev ekmegini kizarttik tost makinesinde. Tok tutuyor.
süper görünüyo
harika gorunuyirlar hamuru sizmi actiniz
Canım çektii hem hafif hemde lezzetli bir yemek ellerinize sağlık :)
kızlar gül böreği önceden hazırlanıp iftarda fırına verilebilirmi..mesela şimdi hazırkasam dolaba koysam:44:
Teşekkürler:)
Evet annem açtı.Teşekkürler.
Teşekkür ederim canım.
Olur tabiki.
kızlar gül böreği önceden hazırlanıp iftarda fırına verilebilirmi..mesela şimdi hazırkasam dolaba koysam:44:
hamuru nasil hazurliyorsunuz
Un,su,maya,tuz.