tesekkur ederim fikirleriniz icin salata yapicam tabi yazmayi unutmusum meze olarak fikir verirmisiniz birde tatli sormussunuz iki cocugum var evde biri uc yasinda biri uc aylik tatli yetistiremem diye esim hazir gullac alacak yanina kompostoya gerek varmiki
Revani hiç yapmadım şerbetli tatlı sevmiyorum
Hem bu çakma yaş pasta hazır kekten yapılıyo ya kolayıma geliyo
Ben çok hamarat değilimdir yemekle uğraştıysam tatlıyı kolayına veya hazıra kaçarım
Sağ ol
rica ederim revani aslında çok kolay ben yaş pastayla daha fazla uğraşıyorum şahsen ama şerbetli tatlı sevmiyormuşsun becerebilirsem ben de ilk güllaç denememi yapıcam bu ramazan
Kayınvalidem yapmıştı onu beğendim çünkü şerbet sadece altta az bişey vardı üstü kek gibiydişerbetli olunca yiyemiyorum baklava bile sevmem mesela
Ben hazır pasta keki alıyorum
Arasına krem şanti ve damla çikolata ekliyorum ( + istersem meyve )
Üstünü de çikolata sosu ile kaplıyorum
Hadi ben cahilim
Google da aradım o da bilmiyo
Çubuk kraker dolması nasıl birşey :44:
rica ederim revani aslında çok kolay ben yaş pastayla daha fazla uğraşıyorum şahsen ama şerbetli tatlı sevmiyormuşsun becerebilirsem ben de ilk güllaç denememi yapıcam bu ramazan
Yoğurtlu havuç yapabilirsin
( Havucu soy rendele tavada azıcık sıvıyağ ile kavur, rengi hafif sarı olunca al. Soğuyunca yoğurt+mayonez karışımını ekle )
Komposto şart değil içecek al istersen
aynen ben de öyle yapıyorum ama üstünü düzelticem derken bakıyorum kendimi kaybetmişim
'şaka şaka kız ' demiş zaten bunları yazdıktan sonra...espiri yapmaya çalışmış çekyorumun devamını okumadan bende bakmıştım google
h.sonu misafir gelecek menüyü şöyle belirledim...
Ezogelin çorba
Z.yağlı Fasuyle
Pilav
Sebzeli et kavurma (sebze olarak yeşil ve kırmızı biber, soğan domates)
Gavurdağı Salata
Cacık
İftariyelikler (pastırma, peynir hurma zeytin)
tatlıyı hazır alırım diye düşünüyorum
toplamda 6 kişi olacağız.
Süpermişellerine sağlık
aynısı kabaklada oluyor çekocum
bende seviyorum bu mezeyi
sağol pampaa
menü yeterli ve uyumlu olmuş mu ?
Pilavı sade yapabilirsin şehriyeli pilav,,menüne zeytinyağlı ekleyebilirsin,fasulye,börülce,barbunya yada bamya gibi.Herkese merhabalar.iftara misafir almak istiyorum. Karnıyarık tavuklu pilav çorba salata cacık kafamdan geçenler. Yanına bir çeşit daha yapsam diyorum. Ama ne yapsam fikirlerinizi bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kabakla denemedim o biraz daha sulu olmuyo mu ?
Ben bi de başka biliyorum ama adını bilmiyorum çok güzel.
Salatalığı soyup rendeliyosun, suyunu sıkıyosun iyice
Dere otunu ince ince doğrayıp ekliyosun
Krem peynir + mayonez + yoğurt karıştırıp döküyosun
Nefis oluyo
Menün güzel olmuş,cacığı çıkartabilirsin istersen salata yeter onun yerine.zh.sonu misafir gelecek menüyü şöyle belirledim...
Ezogelin çorba
Z.yağlı Fasuyle
Pilav
Sebzeli et kavurma (sebze olarak yeşil ve kırmızı biber, soğan domates)
Gavurdağı Salata
Cacık
İftariyelikler (pastırma, peynir hurma zeytin)
tatlıyı hazır alırım diye düşünüyorum
toplamda 6 kişi olacağız.
Olmuş pampa :13:
Ama istersen cacık yerine az önce yazdığımı yap bi
Hem daha değişik hem daha güzel bence
aynı şeyi düşündüm biliyormusun :)
yurdum ousu cacık olsun dedi
herşeye maydanoz