- 27 Mayıs 2017
- 19
- 4
- 1
- 42
- Konu Sahibi Zehraist82
-
Öncesinde de aynı sebepten olan tartışmalarımızın ve çözüme ulaştırmadan hep üstünü örttüğümüz için birikim olmuş olabilir ama evliliğimizin ilk haftasından beri aynı sebepten küser,eşinizin tek ev düzenli olmuyor diye küstüğüne eminmisiniz?
Bekarken de küsermiş annesineÇocuk gibi küsen adam mı olur ya hele ki yatak ayırmak ne demek şaşırdım yani önceden de boylemiymiş bekarken yani
Zaten küskün hazırlamıyorum sofra kendisi alıp yiyor ama bunun bir sonu yok dediğim gibi haftalar sürüyor kendisi adım atmıyor, ben çok sıkıldım bu durumdan aynı evin içinde olmuyorEger bunu sorun edip kustuyse bence birakin ne hali varsa gorsun birak aile olmayi insan olan boyle birseye kusmez ben olsam hayatta konusmazdim yemek bile vermezdim
Ahhh sizi o kadar iyi anlıyorum ki can çıkıyor huy çıkmıyor malesefMerhaba arkadaslar valla o kadar bunaldim,çözümsüz kaldım ki sırf sizden fikir almak için üye oldum. 5 yıllık evliyim 2 evladım var ALLAH bağışlasın ınş. Eşim çok titiz ve düzenli bir insan. Bizim kavgalarimiz da hep bu yüzden olur, en son ki tartışmada bu yüzden olmuştu. Haftada bir düzenli yardımcı alıyorum ama cocuklarim çok küçük kızım daha 2,5 yaşında oğlum 6 aylik. Haliyle ne kadar olsa düzenli olmuyor ev, ama bir türlü anlatamadim.
Aslında asıl sorunum biz tartışmıyoruz hemen küser eşim, kızar söyleyeceğini söyler sonra da günlerce küser. Ben de inatlasir barismam o zaman da haftalar boyu sürer bu kusluk. Yatağını da ayırır. Kizim bu durumdan çok fazla etkileniyor, artık herşeyi anlıyor zaten zehir gibi bir kız, geçen gün bana babamla niye konuşmuyor diye sordu.
Yine 2 haftadır konuşmuyoruz ben çok sıkıldım artık bu durumdan ramazanda geldi ramazanda hiç kusluk olur mu, bunu ona anlatmam lazım ama nasıl, bunun için psikoga da gittim daha önce defalarca ama tek gidince bir ise yaramıyor, şimdi mesaj mi atsam ramazanda bari kusmeyelim diye mi bilemedim, çok inatçı bir adam zaten. Bana bir fikir verin olur ya artık bu akşam bitsin istiyorum bu kusluk, tek başıma iftar yapmak istemiyorum.
Çok doğru söylediniz ben de katılıyorum kesinlikle ama bunun için o kadar çaba harcadım ki ne çamaşırını yıkadım ne yemeğini hazırladım, ne yüzüne baktım. Yine de adım atmadı. Gömleklerini kuru temizlemeye götürdü yine de bana hazırla demedi, yemeğini kendi halletti.Eşinizin zor bir profili var ve siz hep toparlayıcı rolünü üstlenmişsiniz. Siz ne kadar kızınızı düşünüyorsanız onun da o kadar düşünmesi gerekir. Bu bencilliğine ve düşüncesiz tavırlarına izin vermeyin artık. Eşinizin bu direncini kırmanız lazım, bir kez olsun küslüğü kendisinin bitirip gelmesi gerekiyor yani.
Çok itici ama ya Allah sabır versin hiç umursama bence de ne gerek var yatak ayıran adamdan hayır mı gelir ya ben burdan sinir oldumBekarken de küsermiş annesine
Merhaba arkadaslar valla o kadar bunaldim,çözümsüz kaldım ki sırf sizden fikir almak için üye oldum. 5 yıllık evliyim 2 evladım var ALLAH bağışlasın ınş. Eşim çok titiz ve düzenli bir insan. Bizim kavgalarimiz da hep bu yüzden olur, en son ki tartışmada bu yüzden olmuştu. Haftada bir düzenli yardımcı alıyorum ama cocuklarim çok küçük kızım daha 2,5 yaşında oğlum 6 aylik. Haliyle ne kadar olsa düzenli olmuyor ev, ama bir türlü anlatamadim.
Aslında asıl sorunum biz tartışmıyoruz hemen küser eşim, kızar söyleyeceğini söyler sonra da günlerce küser. Ben de inatlasir barismam o zaman da haftalar boyu sürer bu kusluk. Yatağını da ayırır. Kizim bu durumdan çok fazla etkileniyor, artık herşeyi anlıyor zaten zehir gibi bir kız, geçen gün bana babamla niye konuşmuyor diye sordu.
Yine 2 haftadır konuşmuyoruz ben çok sıkıldım artık bu durumdan ramazanda geldi ramazanda hiç kusluk olur mu, bunu ona anlatmam lazım ama nasıl, bunun için psikoga da gittim daha önce defalarca ama tek gidince bir ise yaramıyor, şimdi mesaj mi atsam ramazanda bari kusmeyelim diye mi bilemedim, çok inatçı bir adam zaten. Bana bir fikir verin olur ya artık bu akşam bitsin istiyorum bu kusluk, tek başıma iftar yapmak istemiyorum.
Ay inanmıyorum ya ciddi misin, geçen ki küsmemiz de dedim annemlere gideyim biraz ayrı kalalım diye kabul etmedi sonra barıştık, bu yüzden de boşanılmaz gibi geliyor, evin alışverişini yapar bana paramı bırakır, çocuklarla oynar. İşten eve evden işe. Market alışverişi yapar sürekli bana da sevdiğim şeylerden alır ama konuşmaz. İyiyken aşırı iyi ve ilgili biri, özel günleri asla atlamaz.Ahhh sizi o kadar iyi anlıyorum ki can çıkıyor huy çıkmıyor malesef
Bir ramazan ayı boyunca annemle babamin kustugunu bilirim daha doğrusu babamin
Kadına kusmek naz yapmak yakışıyor ama erkeğe hayir
Benim şahsi fikrim karşınıza alın güzelce konuşun ya bu huyu dan vazgeç ya da ben çocuklarımı böyle bir ortamda büyütmek istemiyorum de
ki ben ve kardeşim çok etkilenirdik babam 2 3 ayda 1 anneme 1 ay küserdi
Hatta anne mevsimi gelmiş derdim gülerdik yaşı 50 ye geldi hala kusuyor şaka gibi
Konunun düzen olduğunu da düşünmüyorum her konuda haklı haksız fark etmez eğer kendini haklı görürse küserdi babam
Bence genetik bir kuzenim var aynı babam huy olarak 12 13 yaşında şimdiden annesine babasına kusuyor ciddi ciddi 1 2 gün konuşmuyor
Bende kusmeyi severim) allahtan esim aklı basında kusluk nedir bilmez ama onda küsme huyu olsa bende de 1 2 aylık küsme surat asma kapasitesi var umarım çocuklarıma gecmez
Bişey sorucam size, siz bu durumdan nasıl etkilenirdiniz, benim asıl derdim çocuklarAy inanmıyorum ya ciddi misin, geçen ki küsmemiz de dedim annemlere gideyim biraz ayrı kalalım diye kabul etmedi sonra barıştık, bu yüzden de boşanılmaz gibi geliyor, evin alışverişini yapar bana paramı bırakır, çocuklarla oynar. İşten eve evden işe. Market alışverişi yapar sürekli bana da sevdiğim şeylerden alır ama konuşmaz. İyiyken aşırı iyi ve ilgili biri, özel günleri asla atlamaz.
Yok zaten bebek olduğu için insani şartları mecburen sağlıyorum Zaten dediğim gibi haftada bir düzenli kadın geliyor, adam işten geldiğinde jilet gibi ev istiyor oda mümkün değil 2 küçük çocuklaEşinizle konuşurken küsmek yerine başka ne yapabiliriz diye sorun önce.
Titizlik derecesini kestiremiyorum, adamın istediği insani şartlarsa ona bir şey diyemem. Ama ev her daim düzenli olsun her şey yerli yerinde olsun, tek toz görmeyeyim ise derdi,
eve sürekli birini tutsun.
Yada kendi bir işin ucundan tutsun.
Çok doğru söylediniz ben de katılıyorum kesinlikle ama bunun için o kadar çaba harcadım ki ne çamaşırını yıkadım ne yemeğini hazırladım, ne yüzüne baktım. Yine de adım atmadı. Gömleklerini kuru temizlemeye götürdü yine de bana hazırla demedi, yemeğini kendi halletti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?