Sivilceli Ciltler Ramazan ve roaccutane??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

lavmibeybi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
12
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
16 yaşındayım ve yanak bölgemde çok fazla sivilce var.Daha önce iki kere doktora gittiysem de fayda etmedi.Ben de roaccutane kullanmaya karar verdim.Güneşte çok kalmamak gerekiyormuş ramazanda zaten dışarı çıkmıyorum oruç dolayısıyla ama yinede acaba ramazanda bu ilaç kullanılır mı yan etkileri olur mu hani susuzluk felan kullanan arkadaşlar lütfen yardım edebilir mi? Benim için önemli kızlar lütfen :)

Ramazan başladı ben roaccutane'a başladım :) doktorumlada görüşüp aldım üstelik...gündüz oruç nedeniyle dışarı çıkmadım hiç bi yarın çok fazla kalacağım ancak güneş kremimi yanımda götüreceğim bakalım. ama yan etkisi olmuyor yani rutin yan etkileri zaten olur dudak kuruluğu,burun kaşıntısı vs. ekstra ramazan olmasından kaynaklanan bi etki olmaz.

bende yaklaşık 6 aydır zoretanin kullanıyorum ama hala daha istediğim sonucu alamadım ramazan dada kullanıyorum mecbur ama cok düzensiz oluyor saat açısından.umarım susuzluk bi sorun yaratmaz

canım bence sonbahar yada kış aylarında başla ilaca ilk ay biraz vucudunu yorabilir daha yaşın küçük alışman zor olacaktır oruçla birleşince sersem gibi olursun yerinden kalkamazsın bak söylemedi deme :).. bu arada benim tedavim bittiği halde hala suya çok çok ihtiyaç duyuyorum iftarda on bardak su içiyorum :)

Son düzenleme:
cok illet bir ilac ramazanda kullanmak cok zor Allah yardımcımız olsun bende kullandım cok sukur 3 gün önce bitti zaten kuruluk yapıyor bide üstüne oruç cilt dahada kuruyor ama ben sabrettim hem ilcı bırakmadım hemde orucumu dozunu düşürtüp kullanilabilir ama bu seferde tedavi süresi uzayacak ben aynı dozda devam ettim süre uzamasın diye tadavimi büyük bir sabırla sonlandırdım...

cok illet bir ilac ramazanda kullanmak cok zor Allah yardımcımız olsun bende kullandım cok sukur 3 gün önce bitti zaten kuruluk yapıyor bide üstüne oruç cilt dahada kuruyor ama ben sabrettim hem ilcı bırakmadım hemde orucumu dozunu düşürtüp kullanilabilir ama bu seferde tedavi süresi uzayacak ben aynı dozda devam ettim süre uzamasın diye tadavimi büyük bir sabırla sonlandırdım...

gözün aydın öncelikle ne güzel bitmiş tedavin.peki ne durumda şimdi yüzün? lekeler cukurlar vs. var mı ??

kırmızı lekeler var sivilce yok su anda ama tek tük cıkabilirmiş arada bir ama eskisi gibi olmazmıs doktora sordum öyle dedi
bazen sivilce cıkarmıs gibi oluyo sabah kalkıp bakıyorum kaybolmus insallah cektiğim sıkıntılara deger arkadasım

Back
X