- 26 Mart 2022
- 103
- 22
- 48
- Konu Sahibi busragul89
28 şubatta regl oldum. Normalde ayın 28-29 unda regl olmam gerekirken 7-8 gün geçti hala regl olamadım. Gebelik ihtimali de yok. Benim gibi olan var mı? Oruç hormonal dengesizlikler yapabiliyormuş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı konuyu iki kez açmak yasak banlanabilirsiniz bilginize
Konu silmek te ban sebebi :) neyse bilmiyormuşsunuz yönetici görür herhalde bilmediğinizi yazdığınız yorumunuzu .Yaa bilmiyordum, yanlış yere açmışım diye tekrar açtım. Tüh ya. Nasıl siliniyor sileyim hemen
Kaset test yaptım iki gün önce. Negatif. Yarın da hala olmazsam gidip kan vericem. İhtimal yok ama farkında olmadan bişey mi oldu diye tereddüt ediyorum. Düzensizlik yaşamam geneldeKonu silmek te ban sebebi :) neyse bilmiyormuşsunuz yönetici görür herhalde bilmediğinizi yazdığınız yorumunuzu .
Ramazan ayı dengesizlik yapıyor evet adet dönemini kaydırıyor çevrem de de duydum iki uç kısıden . Emin olmak adına test yapabilirsiniz .
Gebelik ihtimali yok demişsiniz ama evliyseniz yada duzenlı ilişkiniz varsa die söyledim
Geç döllenme olabilir :)Kaset test yaptım iki gün önce. Negatif. Yarın da hala olmazsam gidip kan vericem. İhtimal yok ama farkında olmadan bişey mi oldu diye tereddüt ediyorum. Düzensizlik yaşamam genelde
Hamile olmamak :) Amin inşallahGeç döllenme olabilir :)
Kalbınızdeki neyse o olsun![]()
Amin aminAminRabbim isteyenlere nasip etsın
Ramazan ayinda erken regl oluyorum her yıl aynı şeyi yaşıyorum arkadaşım kadir gecesi nasip olmadı bence bu arkadaş test yaptırsın çünkü benim komsularda aynı sekilde oruçta erken regl oldu belki kişiye göre de değişir bilememKonu silmek te ban sebebi :) neyse bilmiyormuşsunuz yönetici görür herhalde bilmediğinizi yazdığınız yorumunuzu .
Ramazan ayı dengesizlik yapıyor evet adet dönemini kaydırıyor çevrem de de duydum iki uç kısıden . Emin olmak adına test yapabilirsiniz .
Gebelik ihtimali yok demişsiniz ama evliyseniz yada duzenlı ilişkiniz varsa die söyledim
Dün benım komşuya test yaptık onunda gecıkmısRamazan ayinda erken regl oluyorum her yıl aynı şeyi yaşıyorum arkadaşım kadir gecesi nasip olmadı bence bu arkadaş test yaptırsın çünkü benim komsularda aynı sekilde oruçta erken regl oldu belki kişiye göre de değişir bilemem
Çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. Reglimin başladığını umut ediyorum. Bugün 11. Gün gecikmemdeMerhaba regl oldunuz mu acaba