Ramazan sonrası geciken regl

busragul89

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
103
22
48
28 şubatta regl oldum. Normalde ayın 28-29 unda regl olmam gerekirken 7-8 gün geçti hala regl olamadım. Gebelik ihtimali de yok. Benim gibi olan var mı? Oruç hormonal dengesizlikler yapabiliyormuş..

Yaa bilmiyordum, yanlış yere açmışım diye tekrar açtım. Tüh ya. Nasıl siliniyor sileyim hemen
Konu silmek te ban sebebi :) neyse bilmiyormuşsunuz yönetici görür herhalde bilmediğinizi yazdığınız yorumunuzu .

Ramazan ayı dengesizlik yapıyor evet adet dönemini kaydırıyor çevrem de de duydum iki uç kısıden . Emin olmak adına test yapabilirsiniz .
Gebelik ihtimali yok demişsiniz ama evliyseniz yada duzenlı ilişkiniz varsa die söyledim

Konu silmek te ban sebebi :) neyse bilmiyormuşsunuz yönetici görür herhalde bilmediğinizi yazdığınız yorumunuzu .

Ramazan ayı dengesizlik yapıyor evet adet dönemini kaydırıyor çevrem de de duydum iki uç kısıden . Emin olmak adına test yapabilirsiniz .
Gebelik ihtimali yok demişsiniz ama evliyseniz yada duzenlı ilişkiniz varsa die söyledim
Kaset test yaptım iki gün önce. Negatif. Yarın da hala olmazsam gidip kan vericem. İhtimal yok ama farkında olmadan bişey mi oldu diye tereddüt ediyorum. Düzensizlik yaşamam genelde

Ramazan ayinda erken regl oluyorum her yıl aynı şeyi yaşıyorum arkadaşım kadir gecesi nasip olmadı bence bu arkadaş test yaptırsın çünkü benim komsularda aynı sekilde oruçta erken regl oldu belki kişiye göre de değişir bilemem

Ramazan ayinda erken regl oluyorum her yıl aynı şeyi yaşıyorum arkadaşım kadir gecesi nasip olmadı bence bu arkadaş test yaptırsın çünkü benim komsularda aynı sekilde oruçta erken regl oldu belki kişiye göre de değişir bilemem
Dün benım komşuya test yaptık onunda gecıkmıs 🤣🤣

Mevsim geçişlerinde de reglde gecikmeler yaşanıyor sanırım. Benim hep bahar aylarına girince gecikmelerim olur

Back
X