Teşekkür ederiz@Nevreste o zaman çikolarda benden![]()
Tamam kurabiyeyi ben yaparımAma nevreste kurabiye ikram edecek hepsini ona yıkmayalım didim di![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz@Nevreste o zaman çikolarda benden![]()
Tamam kurabiyeyi ben yaparımAma nevreste kurabiye ikram edecek hepsini ona yıkmayalım didim di![]()
Mercimek çorbası fırında tavuk pilav bide sebze yemeği yapıyorum yadaNeler onlar de bzkam .
Ne ekşın ama kebaplaroyumu verdim bu arada hayırlısı olsun
İp atlıyordu bayağı işe yaramışTabi gizimmm bilmion sen burali oyle bir eksinlar dedikodular donuo ko buralarda mesela![]()
Bunun @tolin oldunu bi!iyormuydun![]()
Daha ne olsunMercimek çorbası fırında tavuk pilav bide sebze yemeği yapıyorum yada
Şehriye corba köfte pilav cacık bide meze yapıyorum![]()
len sen benım o mesajlarımı nerden buldun?Tabi gizimmm bilmion sen burali oyle bir eksinlar dedikodular donuo ko buralarda mesela![]()
Bunun @tolin oldunu bi!iyormuydun![]()
yaradı tabe keske sende bıraz atlasaydında koca toton erıseydı nevosİp atlıyordu bayağı işe yaramış![]()
sizde beğendiyseniz tamamdır o zaman. Zaten biri gelmeye görsün yemeğe akşama kadar annemi arıyorum şunu ne kadar yapayım şunu ne kadar katayım. Kadın engelleyecek beni bi gün telefonundanDaha ne olsun![]()
Kahveyi @cimcimegfb yapacak![]()
olur çok guzel olur bnce.. Haber verirsen sevinirim. Benmde bi ekşinım olsunTamam bundan sonra bekliyorum
1 Ağustos'tan sonra başlıyoruzYeni kategori poğaçalar olabilir
![]()
Seni takip ediyormuşlen sen benım o mesajlarımı nerden buldun?![]()
cimcimeeee gece gece coşturcaksın beni :)))![]()
Kozde pisti sicaaaaaggg. Sicaggghggg
![]()
Ohhhhh missss ellerine sağlık![]()
![]()
Umarım bu mesajı yazdığına pişman olmazsınolur çok guzel olur bnce.. Haber verirsen sevinirim. Benmde bi ekşinım olsun![]()
Mercimek çorbası fırında tavuk pilav bide sebze yemeği yapıyorum yada
Şehriye corba köfte pilav cacık bide meze yapıyorum![]()
Ben koca totomla çok mutluyumyaradı tabe keske sende bıraz atlasaydında koca toton erıseydı nevos![]()
off , bu saatte kahve yaptıracan bana şimdi hee![]()
![]()
len sen benım o mesajlarımı nerden buldun?![]()