Anneler olmasa ne yaparızsizde beğendiyseniz tamamdır o zaman. Zaten biri gelmeye görsün yemeğe akşama kadar annemi arıyorum şunu ne kadar yapayım şunu ne kadar katayım. Kadın engelleyecek beni bi gün telefonundan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneler olmasa ne yaparızsizde beğendiyseniz tamamdır o zaman. Zaten biri gelmeye görsün yemeğe akşama kadar annemi arıyorum şunu ne kadar yapayım şunu ne kadar katayım. Kadın engelleyecek beni bi gün telefonundan![]()
cimcimeeee gece gece coşturcaksın beni :)))
Umarım bu mesajı yazdığına pişman olmazsın![]()
@cimcimegfb bilirhahaa.. Niyekii. Korkutma beni şimdidenn
Bdv deydim gene kızlar yapamıyorum çıkamıyorum ordan![]()
off , bu saatte kahve yaptıracan bana şimdi hee![]()
hahaa.. Niyekii. Korkutma beni şimdidenn
@cimcimegfb bilirKatılacağım dedin mi peşini bırakmam
![]()
haa yok ondan sorun olmaz@cimcimegfb bilirKatılacağım dedin mi peşini bırakmam
![]()
Fena mı oluyor ne güzel eğleniyoruzKesinliklekatilmiycam diyorum bi bakiyorim solugu millete tsklerimi sunarken aliyorim
![]()
gız tembellikten değil. Kilolar aldı başını gidioErinmede kalk yaptembel avrad seni
![]()
Tamam anlaştıkhaa yok ondan sorun olmaz. Kategoriyi de beğendim. Peşime duşebilirsin
![]()
Fena mı oluyor ne güzel eğleniyoruz![]()
bi an once yapalım yarışmayııı,bende şimdiden puaçatariflerimi kolaçan edimmTamam anlaştık![]()
gız tembellikten değil. Kilolar aldı başını gidiosu içsem yarıo artık bee
![]()
bi an once yapalım yarışmayııı,bende şimdiden puaçatariflerimi kolaçan edimm![]()
![]()
Tamam netleşince hazırlarsın tarifinibi an once yapalım yarışmayııı,bende şimdiden puaçatariflerimi kolaçan edimm![]()
![]()
hıhhh, sen daha benim ne marifetli oldumu bilmeyonnHeEhep oyle olurkadinlarin 1 numarali bahanesi
![]()
@bebem-1221 cimcime poğaça yapamaz dediBende mi katilsam ki![]()