İsterseniz bende dertlerimi anlatabilirim nerden başlayayımSabahtır dert okuya okuya gözlerimiz şaşı oldu zati![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsterseniz bende dertlerimi anlatabilirim nerden başlayayımSabahtır dert okuya okuya gözlerimiz şaşı oldu zati![]()
:) kız geldim de ben anca karnımı doyurmak için yemek yaparım hamarat değilim![]()
Aman iyi dank etmişNe bdv sisiyasetteydim ben dusun bir aanda aklim basima geldi kaçtım geldim bursya
![]()
Hayır hayır hayır :))İsterseniz bende dertlerimi anlatabilirim nerden başlayayım![]()
Cimcime bize kahve yapcakmış![]()
Dertlerden sıkılmadınız mı birazda geyik (yemek) yapalım![]()
Sonrada bi fal kapatırızOo bende şimdi magnum yedim üstüne kahve iyi gider
Geyik benim işim![]()
Tamam ben sustumHayır hayır hayır :))
anamm vallaha hazırlıksız geldik. Bi dahakine kek borek yaparım..Ben siz boş gelmezsiniz diye düşünmüştümYoksa boş mu geldiniz
![]()
Ama dert anlatmayın dedim aşk olsunTamam ben sustum![]()
Kahveyi @cimcimegfb yapacakOo bende şimdi magnum yedim üstüne kahve iyi gider
Geyik benim işim![]()
Kiz nevos dururken bana ne hacetCimcime bize kahve yapcakmış![]()
hahaaaNe bdv sisiyasetteydim ben dusun bir aanda aklim basima geldi kaçtım geldim bursya
![]()
Ne ekşın ama kebaplarEksin var![]()
Tamam bundan sonra bekliyorumanamm vallaha hazırlıksız geldik. Bi dahakine kek borek yaparım..![]()
yaa cidden bi sonraki yemk yarışmasında bana da haber versenize. Bak mutfakta çok iddialıyım hee![]()
![]()
Ama nevreste kurabiye ikram edecek hepsini ona yıkmayalım didim diKiz nevos dururken bana ne hacet![]()
Kahveler senden ben karışmamKiz nevos dururken bana ne hacet![]()
@cimcimegfb misafir geldiğinde bile iki menüm var bi birini bi birini yapıyorum![]()