- 24 Haziran 2015
- 40.061
- 155.031
- 598
Canım nasılsin. Misafirliğe gitmiştim yeni geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasılsin. Misafirliğe gitmiştim yeni geldim
İyiyim canım sağol sen nasılsınCanım nasılsin. Misafirliğe gitmiştim yeni geldim![]()
Çok şükür canım bende iyiyimİyiyim canım sağol sen nasılsın
Hoşgeldin![]()
Aynen gündüz özellikle çok sıcak:)Çok şükür canım bende iyiyimçok sıcak sadece bunaltiyor
![]()
Gerekmedikce çıkmamak lazım :))Aynen gündüz özellikle çok sıcak:)
Bizim yazılılar var canım sınıf full geliyor.Zaten amacı herkesin gelmesi:)Son haftaya bıraktı:)Yarın Hayat Bilgisi var.Bugün Matematik vardı.Gerekmedikce çıkmamak lazım :))
Oğlanı yolluyor musun okula bugün kimse yokmuş bizim sınıf çok azmis yarın yollamam belki bende![]()
Aa bizim karneler hazır :))Bizim yazılılar var canım sınıf full geliyor.Zaten amacı herkesin gelmesi:)Son haftaya bıraktı:)Yarın Hayat Bilgisi var.Bugün Matematik vardı.
Kendim evde un tarhana yapacağım inşaAllah bu seneAynen gündüz özellikle çok sıcak:)
Bizim Cuma son gün demişler.Perşembe son yazılıyı olacaklar:)Aa bizim karneler hazır :))
İnşaallah canım güzel olur:)Kendim evde un tarhana yapacağım inşaAllah bu sene![]()
Hadi bakalım bitiryoruz hayırlısı ile :))seneye daha çok caliscax iyice dinlenmemiz lazım trafik dün falan eklenecekBizim Cuma son gün demişler.Perşembe son yazılıyı olacaklar:)
İnşallah canım :))güzel bereketli olsun.Kendim evde un tarhana yapacağım inşaAllah bu sene![]()
Aynen canım seneye biraz zor olacak yazında çok boş geçirmemek lazım:)Hadi bakalım bitiryoruz hayırlısı ile :))seneye daha çok caliscax iyice dinlenmemiz lazım trafik dün falan eklenecek
Püf nokta vermek istermisin teyzemİnşaallah canım güzel olur:)
Evet alacağım kaynaklar seneye ortalamada önemli :))Aynen canım seneye biraz zor olacak yazında çok boş geçirmemek lazım:)
Aminn inşaAllah Rabbim nasip ederse tabiİnşallah canım :))güzel bereketli olsun.
Benim tarhana biraz farklı sizin yaptığınız gibi değil:)Püf nokta vermek istermisin teyzem♥
Aynen ortalama önemli olacak.Daha çok çalışmak ...Evet alacağım kaynaklar seneye ortalamada önemli :))
Yok ben o tarhanadan yapamam zaten ona 3 kişi lazım meşekkatli uğraşamamBenim tarhana biraz farklı sizin yaptığınız gibi değil:)
Ben içine ne bulursam koyuyorum:)Yok ben o tarhanadan yapamam zaten ona 3 kişi lazım meşekkatli uğraşamam
Sen nasıl yapıyosun