Sizin orada Sütaş marka var mı canımMesaji gormeden aklima geldi hemen tarifimde sutas markasinin neyini kullana bilirim diye
O kadar ugrastik sponsor bulmak icin kk ya bizden hep destek tam destek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin orada Sütaş marka var mı canımMesaji gormeden aklima geldi hemen tarifimde sutas markasinin neyini kullana bilirim diye
Sütaş ayran koyarsın sofraya illa süt olması gerekmiyor:)Tereyağı varMesaji gormeden aklima geldi hemen tarifimde sutas markasinin neyini kullana bilirim diye
Var tabi nevoSizin orada Sütaş marka var mı canım![]()
Tereyagina denk gelmedim burda ama baska kremasini bulursam kullanicam mutlakaSütaş ayran koyarsın sofraya illa süt olması gerekmiyor:)Tereyağı var![]()
O zaman çok iyi:)Var tabi nevo
İnsallah bi seylerini bulup kullanirim:)
haha bnde yorumlardan anladm minik oldugnuZaten ben resimden odur demiştim nicke cok dikkat etmemistim miniği görünce anlamamam gekekirdi![]()
O bakudeyse daha iyi bulur nevo
sütaş ürunu derken tam bilmedim
Minik bu herseyi yapa bilirhepimize error verdi![]()
Bakude misin sen canim?sütaş ürunu derken tam bilmedim
peki nasil olacak ben sunumu yapdim tabi bulup yaparim
tabi yaparimBakude misin sen canim?
Tamam ablaArkadaşlar yarışmamız sponsorlu bu sebeple masanızda veya malzeme listenizde bir sütaş ürünü kullanmanızı istiyoruz.Katılacaklara duyrulur:)
Canfeb
Kukrim
Jenna16
Kirmizi pabuc
Zipzip-
deynepnaz
gurtmingotam
Emira SY
E Evvab
LezzetliCipetpet
N Nana
Aaa sponsor bulunmuş hayirliolsunArkadaşlar yarışmamız sponsorlu bu sebeple masanızda veya malzeme listenizde bir sütaş ürünü kullanmanızı istiyoruz.Katılacaklara duyrulur:)
Canfeb
Kukrim
Jenna16
Kirmizi pabuc
Zipzip-
deynepnaz
gurtmingotam
Emira SY
E Evvab
LezzetliCipetpet
N Nana
katilip katilmiycam belli degil ama katilirsam ona gore yaparimArkadaşlar yarışmamız sponsorlu bu sebeple masanızda veya malzeme listenizde bir sütaş ürünü kullanmanızı istiyoruz.Katılacaklara duyrulur:)
ervanazlim
balbocuuu
tontriko
T Tatlianne20
drdotty
_CaNanSu_