• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Son dakika gelişmesi : Ürünler kısmında Sütaş'a ait bir ürün koyma şansınız olur mu ? Zira yarışma sponsoru Sütaş !

Şu ana kadar katılan 3 yarışmacıdan 1 tanesi şansa Sütaş kullanmış : ) Diğer ikisi ile iletişime geçip ne yapabiliriz konuşacağız. Fakat bundan sonra ki katılımcılar lütfen buna özen gösterebilir mi ? Masada içecek sütaş ayran olabilir, malzemelerde Sütaş tereyağ veya Sütaş süt olabilir.
Sponsor hayırlı olsun abi
Diğer ikisi için sofra resimlerine fotomontaj ile eklesiniz olmaz mı acaba

Herkes tabiki seve seve kullanır diye düşünüyorum zorlama olacagını hiç düşünmemistim

yok ablacım şu açıdan dedim ; örnek veriyorum üyemiz yurtdışında bu ürünü bulamaz veya bir köy okulunda öğretmen köyde süt satışı bile yoktur gibi... bu anlamda zorlama demek istedim.

Lakin bundan sonra katılacakların imkanı varsa böyle bir ürün kullanıp foto koyarlarsa sevinirim.

yok ablacım şu açıdan dedim ; örnek veriyorum üyemiz yurtdışında bu ürünü bulamaz veya bir köy okulunda öğretmen köyde süt satışı bile yoktur gibi... bu anlamda zorlama demek istedim.

Lakin bundan sonra katılacakların imkanı varsa böyle bir ürün kullanıp foto koyarlarsa sevinirim.
Anladım abi bu acılardan düşünmedim tabi haklısın herkesin ulasma imkanı yok

Back
X