- Emoji Skoru
- 156.504
- Puanlar
- 798
Nickini bulamadım kız seninKirnizi pabic
zati cok degisik bi yemek var aklimda kimsenin aklina gelmez diye dusunuyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nickini bulamadım kız seninKirnizi pabic
![]()
Ben de kuseyim mi acep nevosBak sende öğreniyorsun takılmayı:)
Sen söyle ben sana cevap vermeden başkasına vereyimKirnizi pabic
![]()
Ne bileyim ya kim çağırmışTamam canım caktirmayiz bizhayır ben özellikle etiketlemedim niye cagiriyorsunuz
![]()
Konuştuğumuz gibiSen söyle ben sana cevap vermeden başkasına vereyim![]()
Küs beni istemiyorsunuz diyeBen de kuseyim mi acep nevos![]()

Bana sorma olmaz belki herkes kafasına göre takılır onu Pazartesi söyleyeceğiz:)
Yuregime indi ciktiÇene çalmaktan görmüyor ki gözün Azeri’n temizliğe daldı heralde geldiğinde tarifleri paylaşmış gibi mi yapsakkalbine iner
Bencede olabilir .Kimse sorun yapmasın:)Herkese mercimek çorbası,karnıyarık,şekerpare vereceğimsonra seyreyle cümbüşü
Nevros sana sorarlar ise aynı yemekler olabilsin menü birebir bende olmayacaksa, yoksa olaylar karışır![]()
Kişisine göre abla herkese değilBak sende öğreniyorsun takılmayı:)
Takıl ya boşver kimse alınmaz inan herkes alıştı:)Kişisine göre abla herkese değil

teşekkür ederim canlar@Prenstuq yeni kategori burası![]()
Benimde aklımda mercimek çorbası varBencede olabilir .Kimse sorun yapmasın:)Herkese mercimek çorbası,karnıyarık,şekerpare vereceğim![]()
Kim olacak kankisi @minik meleklerimTakıl ya boşver kimse alınmaz inan herkes alıştı:)
Ya Azerin'i kim etiketlemiş biz gizli devam edecektik![]()
Bencede olabilir .Kimse sorun yapmasın:)Herkese mercimek çorbası,karnıyarık,şekerpare vereceğim![]()