Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz aldık sen çok geç kaldınNevo simdiden tarif ayirtmiyoruz o zaman dimi?pazartesinden sonra mi ayirtacagiz?
Sağol tatlım eşim iyi ama bu kategoride şartlar biraz ağır sanırım korkuyorum yaniLilimam esin nasıl oldu katilacakmisin
Korkma kız bizbizeyiz pazartesi gorcez bakalım nolacak ☺Sağol tatlım eşim iyi ama bu kategoride şartlar biraz ağır sanırım korkuyorum yani
Evet canım sadece sohbet için konu açıldı yerimizi bilelim:)Nevo simdiden tarif ayirtmiyoruz o zaman dimi?pazartesinden sonra mi ayirtacagiz?
Hakket mi?Biz aldık sen çok geç kaldın
Sen hariç herkese verdimHakket mi?
Elim ayagim titredi ya birdenEvet canım sadece sohbet için konu açıldı yerimizi bilelim:)
Neden Lunya'm her zaman yaptığımız Ramazan sofraları:)Canlar beni de unutmamış
Yalniz ben bu yarışmadan birşey anlamadım
Kim çağırdı seniElim ayagim titredi ya birden
Tarif aldığınızı söylemeyin Pazartesi'yi bekliyor gibi yapınKim çağırdı seni
Bak sende öğreniyorsun takılmayı:)Tarif kalmadıysa köfteden kuş çıkaramaz şimdi
Kirnizi pabicKim çağırdı seni
zati cok degisik bi yemek var aklimda kimsenin aklina gelmez diye dusunuyorumTarif aldığınızı söylemeyin Pazartesi'yi bekliyor gibi yapın
He , ben sanıyorum pazartesi liste verilecekNeden Lunya'm her zaman yaptığımız Ramazan sofraları:)
Daha Ramazan gelmedi o sebeple sadece konumuz açıldı:)
Tamam canım caktirmayiz biz hayır ben özellikle etiketlemedim niye cagiriyorsunuzTarif aldığınızı söylemeyin Pazartesi'yi bekliyor gibi yapın
Bana sorma olmaz belki herkes kafasına göre takılır onu Pazartesi söyleyeceğiz:)He , ben sanıyorum pazartesi liste verilecek