- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Nickini bulamadım kız seninbir mutluluk falan denedim cikmadiKirnizi pabic
zati cok degisik bi yemek var aklimda kimsenin aklina gelmez diye dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nickini bulamadım kız seninbir mutluluk falan denedim cikmadiKirnizi pabic
Ben de kuseyim mi acep nevosBak sende öğreniyorsun takılmayı:)
Sen söyle ben sana cevap vermeden başkasına vereyimKirnizi pabic
Ne bileyim ya kim çağırmışTamam canım caktirmayiz biz hayır ben özellikle etiketlemedim niye cagiriyorsunuz
Konuştuğumuz gibiSen söyle ben sana cevap vermeden başkasına vereyim
Küs beni istemiyorsunuz diyeBen de kuseyim mi acep nevos
Tamam hemen sana döneceğimKonuştuğumuz gibi
sonra seyreyle cümbüşüBana sorma olmaz belki herkes kafasına göre takılır onu Pazartesi söyleyeceğiz:)
Yuregime indi ciktiÇene çalmaktan görmüyor ki gözün Azeri’n temizliğe daldı heralde geldiğinde tarifleri paylaşmış gibi mi yapsak kalbine iner
Ben ecelimi çağırdımKim çağırdı seni
Bencede olabilir .Kimse sorun yapmasın:)Herkese mercimek çorbası,karnıyarık,şekerpare vereceğimsonra seyreyle cümbüşü
Nevros sana sorarlar ise aynı yemekler olabilsin menü birebir bende olmayacaksa, yoksa olaylar karışır
Kişisine göre abla herkese değilBak sende öğreniyorsun takılmayı:)
Nasıl tanımışımYuregime indi cikti
Takıl ya boşver kimse alınmaz inan herkes alıştı:)Kişisine göre abla herkese değil
teşekkür ederim canlarpinkpantera yeni kategori burası
Benimde aklımda mercimek çorbası varBencede olabilir .Kimse sorun yapmasın:)Herkese mercimek çorbası,karnıyarık,şekerpare vereceğim
Kim olacak kankisi Tenceresiz kaldim anneTakıl ya boşver kimse alınmaz inan herkes alıştı:)
Ya Azerin'i kim etiketlemiş biz gizli devam edecektik
gayet mantıklıBencede olabilir .Kimse sorun yapmasın:)Herkese mercimek çorbası,karnıyarık,şekerpare vereceğim