Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Saol ablacım tartı günüydü de bitirdik cok sükür,
Ramazan hazırlıgı mı yaptın abla ellerine sağlık ❤
Yok canım nerde bugün oğlumun sene sonu gösterisi ve sergisi vardı.Neredeyse 10 gündür ona hazırlanıyoruz.Anneler günü etkinliğinide birleştirdik bayağı yorucu oldu.Sabah 6 akşam 12 ben boş durmadım.Sabah hem okulda hazırlık hem benim kızların kep töreni vardı.Sonra oğlumun sene sonu gösterisi ben hep bunlarla uğraştım.Ramazan için hazırlık yapamadım :)

Yok canım nerde bugün oğlumun sene sonu gösterisi ve sergisi vardı.Neredeyse 10 gündür ona hazırlanıyoruz.Anneler günü etkinliğinide birleştirdik bayağı yorucu oldu.Sabah 6 akşam 12 ben boş durmadım.Sabah hem okulda hazırlık hem benim kızların kep töreni vardı.Sonra oğlumun sene sonu gösterisi ben hep bunlarla uğraştım.Ramazan için hazırlık yapamadım :)
Ooo ben okurken yoruldum abla kızlarının mezuniyeti de hayırlı olsun ❤

Hamarat deyince yok diyorsun bir de😍

X