- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Saol ablacım tartı günüydü de bitirdik cok sükür,Bugün tartı günü değil mi Alllah kolaylık versin
Evet canım kaç günfür öldüm bittim.Şükür bitirdim kurtulduk:)
Ramazan hazırlıgı mı yaptın abla ellerine sağlık ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol ablacım tartı günüydü de bitirdik cok sükür,Bugün tartı günü değil mi Alllah kolaylık versin
Evet canım kaç günfür öldüm bittim.Şükür bitirdim kurtulduk:)
İyiyim canım çok şükür Sen nasılsın ?Hoşgeldin ne yapıyorsun canım
Seni ondan daha çok özledim duymasınBeni az mı özledin?
Valla abla okula gittim geldim arkadasım geldi oturduk yedik içtik gitti o az önce ben hala yiyorumİyiyim canım çok şükür Neler yapıyorsun günler nasıl geçiyor:)
Tamam,söylemeyelimSeni ondan daha çok özledim duymasın
Yok canım nerde bugün oğlumun sene sonu gösterisi ve sergisi vardı.Neredeyse 10 gündür ona hazırlanıyoruz.Anneler günü etkinliğinide birleştirdik bayağı yorucu oldu.Sabah 6 akşam 12 ben boş durmadım.Sabah hem okulda hazırlık hem benim kızların kep töreni vardı.Sonra oğlumun sene sonu gösterisi ben hep bunlarla uğraştım.Ramazan için hazırlık yapamadım :)Saol ablacım tartı günüydü de bitirdik cok sükür,
Ramazan hazırlıgı mı yaptın abla ellerine sağlık ❤
Çok şükür canımİyiyim canım çok şükür Sen nasılsın ?
Ne okuyorsun canım❤ Valla abla okula gittim geldim arkadasım geldi oturduk yedik içtik gitti o az önce ben hala yiyorum
Tamam,söylemeyelim
Allah iyilik versin canımÇok şükür canım
Öğretmenlik yapıyorum ablaNe okuyorsun canım
Ooo ben okurken yoruldum abla kızlarının mezuniyeti de hayırlı olsun ❤Yok canım nerde bugün oğlumun sene sonu gösterisi ve sergisi vardı.Neredeyse 10 gündür ona hazırlanıyoruz.Anneler günü etkinliğinide birleştirdik bayağı yorucu oldu.Sabah 6 akşam 12 ben boş durmadım.Sabah hem okulda hazırlık hem benim kızların kep töreni vardı.Sonra oğlumun sene sonu gösterisi ben hep bunlarla uğraştım.Ramazan için hazırlık yapamadım :)
Sağol canım hepimize inşaallahAllah iyilik versin canım
Öyle mi ne öğretmenisinÖğretmenlik yapıyorum abla
Hamarat deyince yok diyorsun bir deYok canım nerde bugün oğlumun sene sonu gösterisi ve sergisi vardı.Neredeyse 10 gündür ona hazırlanıyoruz.Anneler günü etkinliğinide birleştirdik bayağı yorucu oldu.Sabah 6 akşam 12 ben boş durmadım.Sabah hem okulda hazırlık hem benim kızların kep töreni vardı.Sonra oğlumun sene sonu gösterisi ben hep bunlarla uğraştım.Ramazan için hazırlık yapamadım :)
Sen birde beni gör çok fenayım:)Ooo ben okurken yoruldum abla kızlarının mezuniyeti de hayırlı olsun ❤
AnasınıfıÖyle mi ne öğretmenisin
Gözüm kara diyelim:)Hamarat deyince yok diyorsun bir de
Amin canımSağol canım hepimize inşaallah