Bulan baya baya üşengeçmiş,üşengeçlikte çığır açmışAynen o nasıl ekşi ekşi offfff olsa da kaşıklasam bence bu pilavı sarma yapmaya üşenenler bulmuş
Protesto ederim olay çıkarırım eylem yaparım çirkef olurum ihaleye fesat karistiririmmmmmmmTarif alamadiktan sonra açsa ne olacak
Yada sen hariç herkese cevap mı vetsem
Evet evet zaten lazanya mı o kapmıştı yazdım ben onu kenaraSana bomba tarif vereyimCanfeb'e inat
Olur bize uyarProtesto ederim olay çıkarırım eylem yaparım çirkef olurum ihaleye fesat karistiririmmmmmmm
Herkes bir Tokatlı değilBulan baya baya üşengeçmiş,üşengeçlikte çığır açmış
Tamam o zaman ona en vasatını vereyimEvet evet zaten lazanya mı o kapmıştı yazdım ben onu kenara
Kaptimda noldu sankiEvet evet zaten lazanya mı o kapmıştı yazdım ben onu kenara
Olsun kaptın işteKaptimda noldu sanki
Ver ben onu allar pullar kk hatunlarina satarimTamam o zaman ona en vasatını vereyim
Yaşasın kötülükTamam o zaman ona en vasatını vereyim
Güzel de sunum yapmıştım Kıymalı makarnayi alaymisim iyiymişOlsun kaptın işte
Sen ne demek istiyorsun kk hatunlarına lezzetten anlamıyorlar mı demek istiyorsunVer ben onu allar pullar kk hatunlarina satarim
Ben beğenmemVer ben onu allar pullar kk hatunlarina satarim
Mercimekli pilavı da biliyor musun ?Ben biliyorumHerkes bir Tokatlı değilbiz her şeyin pilavını yapabiliriz bulgur bulgur tarhana fakirlik bizden yana
Tadına bakamiyorlar gösteriş seviyorlar diyorumSen ne demek istiyorsun kk hatunlarına lezzetten anlamıyorlar mı demek istiyorsun
Kı bilmem mi kayınvalideciğim öğretmiştiMercimekli pilavı da biliyor musun ?Ben biliyorum.Seviyor musun ?Ben fazla sevmiyorum
Geçenlerde görümceden duydum turşulu pilav yapıyormuş
Tursulu hiç duymadım görmedim bilmiyorumMercimekli pilavı da biliyor musun ?Ben biliyorum.Seviyor musun ?Ben fazla sevmiyorum
Ben çok severim bulgurlu mercimek pilavını tabi tereyağlı olacakMercimekli pilavı da biliyor musun ?Ben biliyorum.Seviyor musun ?Ben fazla sevmiyorum
Ben de sevmiyorum ekmek arası ekmek gibi geliyor ama kociş çok seviyorMercimekli pilavı da biliyor musun ?Ben biliyorum.Seviyor musun ?Ben fazla sevmiyorum