- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Benim bildiğim tavuklusu bide etlisi bide sehriyelisiAslında var da kimseler bilip oy vermez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bildiğim tavuklusu bide etlisi bide sehriyelisiAslında var da kimseler bilip oy vermez
Bence tehlikeli daha çok varSonu riko olan üyeler azerin bu üçü kesin olmasın he hipo yine da saha dışına alalım
Benim canım kaç gündür tevekli pilav çekiyor kimse bilmez bunu belkiHamileler var daha fazla uzatmayayım
Haftaya açılacakKazen gelsin konuyu açsın yeter uleynnn
Kim abla soyle bakayımBence tehlikeli daha çok var
Beni yenenler bunlar kalanını da sen hallet işte ablaBence tehlikeli daha çok var
Ben biliyorumBenim canım kaç gündür tevekli pilav çekiyor kimse bilmez bunu belki
Ben pazar günü açma herkes sitede olmaz dedim ,açmaz yarına beklerKazen gelsin konuyu açsın yeter uleynnn
Yarın konu belli olacak kuşlar soylediHaftaya açılacak
Sende tehlikeli görünüyorsunKim abla soyle bakayım
Bence açarBen pazar günü açma herkes sitede olmaz dedim ,açmaz yarına bekler
Sen yine yenilecek birini bulursunBeni yenenler bunlar kalanını da sen hallet işte abla
Tevek ne teveği üzüm yaprağına da tevek diyen var ,hiç duymadım bu pilavıBenim canım kaç gündür tevekli pilav çekiyor kimse bilmez bunu belki
Bunu bekliyodumSende tehlikeli görünüyorsun
İşte o yüzden pilav olmasın katagori yoksa ben Ebem dedem usulü pilav yaparımBen biliyorum
Tevek ne onu bilmeyen olabilir
Tarif alamadiktan sonra açsa ne olacakBence açar
Aynen o nasıl ekşi ekşi offfff olsa da kaşıklasam bence bu pilavı sarma yapmaya üşenenler bulmuşTevek ne teveği üzüm yaparağına da tevek diyen var ,hiç duymadım bu pilavı
Çok mantıklıTarif alamadiktan sonra açsa ne olacak
Yada sen hariç herkese cevap mı vetsem
Sana bomba tarif vereyimCanfeb'e inatİşte o yüzden pilav olmasın katagori yoksa ben Ebem dedem usulü pilav yaparım