- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Keşke Kosturuyorum kanka ne olsun on gibi usta gelebilirim dedi bakalımIyiyim kankacım sen nasılsın keske yakın olsaydın canım gelirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke Kosturuyorum kanka ne olsun on gibi usta gelebilirim dedi bakalımIyiyim kankacım sen nasılsın keske yakın olsaydın canım gelirdim
Iyiyim abla sen nasılsın ❤❤
Nasılsınız kızlar
İyiyim canım mutfak tadilatta Kosturuyorum sen nasılsın bitti mi orgulerin❤
Nasılsınız kızlar
Kolay gelsin kankacimKeşke Kosturuyorum kanka ne olsun on gibi usta gelebilirim dedi bakalım
Sağolasın kankacimKolay gelsin kankacim
Dolaplar söküldü çok çirkin duruyor şuan inşallah güzel olacak Pazartesiye yetistiririz dediler ama ustalara da güven yok ki hep sarkitiyorlar sagolsunlar
Günaydın
Günaydın ablacım ❤
Hayırlı sabahlar Cumanız mübarek olsun❤
Şükür canım iyiyim ben deIyiyim abla sen nasılsın ❤
İşte bende pek güvenemiyorum bakalım artık başladık ne zamana bitirirler ise hayırlısı ile olsun daBitince güzel olur mutfak anında değişime uğruyor.
Pazartesiye bitermi ustalara pekte inanmamak lazım,genedebiterse süper olur.
İşte bende pek güvenemiyorum bakalım artık başladık ne zamana bitirirler ise hayırlısı ile olsun da
Aa ne güzel:) Kolay gelsin canım, şimdiden güle güle otur yeni mutfağında❤ İyiyim canım, bebek yeleğini bitirmeye çalışıyorum:) Şimdiye biterdi de çıkıp ip almaya üşendim kaldıİyiyim canım mutfak tadilatta Kosturuyorum sen nasılsın bitti mi orgulerin
Günaydın ablacım, nasılsınBitince güzel olur mutfak anında değişime uğruyor.
Pazartesiye bitermi ustalara pekte inanmamak lazım,genedebiterse süper olur.
Günaydınlar
Gümnaydınlar tatlım
Günaydınlar şeker.
Günaydın ablacım, nasılsın
İyiyim ablacım Annen nasıl oldu abla❤Günaydın canısı,iyiyim sağol sen nasılsın
İyiyim ablacım Annen nasıl oldu abla❤
Daha iyi olsun İnşaAllah, Allah sağlıklı, uzun ömür versin❤Daha iyi dikkat edecek kendine artık ilaçlarınıda alıyor nasılsa.
Daha iyi olsun İnşaAllah, Allah sağlıklı, uzun ömür versin❤
❤Amin inşallah canısı
Balım
Kime ne örüyorum