Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.sınıfta genelde çok hasta oluyorlar sonra biraz bünye alışıyor.Oğlum değil ben bu yıl sürekli hasta oldum.Biraz soğukta gezsem 1 hafta hasta oldum.O sebeple hiç yürüyemedim.
Geçen gün liseden konu açıldı arkadaşlar diyor ki ben pinpirikliyim ya sen lisede de goturursun kapıya beklersin böyle arkasından diyorlar
Bunu düşünmüyor değildim
Geçen gün liseden konu açıldı arkadaşlar diyor ki ben pinpirikliyim ya sen lisede de goturursun kapıya beklersin böyle arkasından diyorlar
Bunu düşünmüyor değildim
Bunu düşünmüyor değildim
1.sınıfta genelde çok hasta oluyorlar sonra biraz bünye alışıyor.Oğlum değil ben bu yıl sürekli hasta oldum.Biraz soğukta gezsem 1 hafta hasta oldum.O sebeple hiç yürüyemedim.