Sana da geçmiş olsun canım birden fazla doktora gitmende fayda var tabi ki bazı doktorlar olmayan şeyi var gibi görüyor inşallah öyle bşydir senin ki de Allah tez zamanda şifa versin
Teşekkür ederim aslim ne bilim içimden gelmiyo ugrasmak gelmiyo hayat enerjim bitmiş gibi ailemide pek bilgilendirmedim durumdan
Ama sanırım bi dahikiyeye falan goruncem gucumu toplayip
Sağol kuzum baktım Çıkmis benimkiler canım hamd olsun iyi .iki ay sonra bir daha yapılacak bakalım inşallah böyle iyi devam eder.Allah kimseyi sağlıktan ayırmasın nerede var ise hasta hepsine şifa versin inşallah
Yeni çıktı kuzum,yoktu önceden.İlaç verdi endokrin ama belki dozu yeterli değildir dedi. Bağırsaklar da çalışmaz öyle olunca dedi. E o zaman da ağrı normal dedi. Yani hepsi bağlantılı.Allah sana da şifa versin
Yeni çıktı kuzum,yoktu önceden.İlaç verdi endokrin ama belki dozu yeterli değildir dedi. Bağırsaklar da çalışmaz öyle olunca dedi. E o zaman da ağrı normal dedi. Yani hepsi bağlantılı.Allah sana da şifa versin ❤♥
Olabilir kuzum bir baksın o zmn tiroid değerleri ne alemde.benimde bu sene çıktı çok oynadı değerler şimdi ilacı kesti kan da bakıyor bu sefer ilaçsız iyi çıktı bakalım artık böyle iyi devam eder inşallah.
Sağol kuzum Allah seninde sifani versin sağlığın daim olsun canım benim
Sağol kuzum baktım Çıkmis benimkiler canım hamd olsun iyi .iki ay sonra bir daha yapılacak bakalım inşallah böyle iyi devam eder.Allah kimseyi sağlıktan ayırmasın nerede var ise hasta hepsine şifa versin inşallah
Çok sevindim kuzum inşallah temiz çıkar bidahakinede .amin inşallah Rabbim hastalara şifa dertlilere deva versin inşallah. Sağlığın yerindeyse herşey olur Allahın izni ile şükür halimize ,Rabbim beterinden korusun
Çok sevindim kuzum inşallah temiz çıkar bidahakinede .amin inşallah Rabbim hastalara şifa dertlilere deva versin inşallah. Sağlığın yerindeyse herşey olur Allahın izni ile şükür halimize ,Rabbim beterinden korusun
Teşekkür ederim aslim ne bilim içimden gelmiyo ugrasmak gelmiyo hayat enerjim bitmiş gibi ailemide pek bilgilendirmedim durumdan
Ama sanırım bi dahikiyeye falan goruncem gucumu toplayip