• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Ben smear testini 33 yaşında yaptırdım:) Girdim de, girmedim😂 Hâlâ 39 diyorum, dilim varmıyor 40 demeye:KK70:
Bana da 30 girince gel dediler sonra gidemedim daha bu sene yaptırdım ilk defa smear.
Geçen de 30 lu birşey söyledin o yüzden dedim zaten 😁
Beni arkadaşın göğsünde kistler var altı ay da bir kontrol yapılıyor ona bile mamaografi cekmediler .kırk yaşından küçük diye .

Bana da 30 girince gel dediler sonra gidemedim daha bu sene yaptırdım ilk defa smear.
Geçen de 30 lu birşey söyledin o yüzden dedim zaten 😁
Beni arkadaşın göğsünde kistler var altı ay da bir kontrol yapılıyor ona bile mamaografi cekmediler .kırk yaşından küçük diye .
39 diyorum hâlâ:70: Kanser falan da mamagrofide belli oluyor ama, ultrasonda çıkarmı ki🤔 Mamagrofiden de korkuyorum😅

39 diyorum hâlâ:KK70: Kanser falan da mamagrofide belli oluyor ama, ultrasonda çıkarmı ki🤔 Mamagrofiden de korkuyorum😅
Ultrason da kitle yada incelenmesi gereken birşey görünürse isteniyor mamografi benim bildigim canım.
Mamografi tost makinesi gibi birşey korkma canım birinin yanında gitmiştim korkulacak birşey değil 😊
Mutlaka git Dr a böyle şeyleri ihmal etmeye gelmez😘

Ultrason da kitle yada incelenmesi gereken birşey görünürse isteniyor mamografi benim bildigim canım.
Mamografi tost makinesi gibi birşey korkma canım birinin yanında gitmiştim korkulacak birşey değil 😊
Mutlaka git Dr a böyle şeyleri ihmal etmeye gelmez😘
Tost makinası gibi olduğundan korkuyorum zaten:70: İki kere aldım randevu iptal ettim, gitmedim:) Bu sefer gidicem canım mutlaka:)

Back
X