- 24 Haziran 2015
- 40.101
- 155.131
- 598
Mamografi olmaz ultrason verir 40 yaş altina .Göğsümde sancı var, 1 aya yakın oldu. Geçer diye üstünde durmadım ama geçmedi hâlâ, mamagrofi isticem bakalım:)
Git canım ihmal etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mamografi olmaz ultrason verir 40 yaş altina .Göğsümde sancı var, 1 aya yakın oldu. Geçer diye üstünde durmadım ama geçmedi hâlâ, mamagrofi isticem bakalım:)
Bazen ilaçtan bile daha etkili oluyor bitkiseller balım, geçer İnşaAllahTamam tatlım ,o evde yok ,alayım da deneyeyim. Sağolasın![]()
![]()
![]()
Gideceğim mecbur canımGecmezse git tekrar kuzum![]()
35den sonra veriyor canım mamagrofi, yaş 40 zatenMamografi olmaz ultrason verir 40 yaş altina .
Git canım ihmal etme
Amin balımBazen ilaçtan bile daha etkili oluyor bitkiseller balım, geçer İnşaAllah![]()
Geçmiş olsun balımGöğsümde sancı var, 1 aya yakın oldu. Geçer diye üstünde durmadım ama geçmedi hâlâ, mamagrofi isticem bakalım:)
Bizim burda vermiyor Dr tam gününü doldurana kadar bana smear bile yapmadılar35den sonra veriyor canım mamagrofi, yaş 40 zaten![]()
Ne anlaştık biz ?1835den sonra veriyor canım mamagrofi, yaş 40 zaten![]()
Amin balımZaten ilaç kullanmayı pek sevmiyorum ,çok lazım değilse :)
Sağol balımGeçmiş olsun balımTedbirli olmak en iyisi tabii. Kontrol altında olmak lazım ♥❤
Ben smear testini 33 yaşında yaptırdım:) Girdim de, girmedimBizim burda vermiyor Dr tam gününü doldurana kadar bana smear bile yapmadılar
Kırka girdin mi gözün aydın canım![]()
Bana da 30 girince gel dediler sonra gidemedim daha bu sene yaptırdım ilk defa smear.Ben smear testini 33 yaşında yaptırdım:) Girdim de, girmedimHâlâ 39 diyorum, dilim varmıyor 40 demeye
![]()
39 diyorum hâlâBana da 30 girince gel dediler sonra gidemedim daha bu sene yaptırdım ilk defa smear.
Geçen de 30 lu birşey söyledin o yüzden dedim zaten
Beni arkadaşın göğsünde kistler var altı ay da bir kontrol yapılıyor ona bile mamaografi cekmediler .kırk yaşından küçük diye .
Ultrason da kitle yada incelenmesi gereken birşey görünürse isteniyor mamografi benim bildigim canım.39 diyorum hâlâKanser falan da mamagrofide belli oluyor ama, ultrasonda çıkarmı ki
Mamagrofiden de korkuyorum
![]()
Bir şey çıkmaz Allah'ım izniyle balım39 diyorum hâlâKanser falan da mamagrofide belli oluyor ama, ultrasonda çıkarmı ki
Mamagrofiden de korkuyorum
![]()
Sen 20oldun evetAyy doğru unuttumYok ben 20ydim
Siz 18
![]()
Tost makinası gibi olduğundan korkuyorum zatenUltrason da kitle yada incelenmesi gereken birşey görünürse isteniyor mamografi benim bildigim canım.
Mamografi tost makinesi gibi birşey korkma canım birinin yanında gitmiştim korkulacak birşey değil
Mutlaka git Dr a böyle şeyleri ihmal etmeye gelmez![]()
İnşaAllah balımBir şey çıkmaz Allah'ım izniyle balım ♥❤![]()