Dimi ama sonuçta bir kere evleniyorum rahat rahat dokturmem lazim![]()
Kesnlikle nasıl halay başı olacaz sonra demi,bz,mde düğün varya ayakkabım filan hazır kısa kalın topuklulardan bak nasıl halay çakecem onla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi ama sonuçta bir kere evleniyorum rahat rahat dokturmem lazim![]()
Hadi bakalım sana güveniyorum ablaKesnlikle nasıl halay başı olacaz sonra demi,bz,mde düğün varya ayakkabım filan hazır kısa kalın topuklulardan bak nasıl halay çakecem onla![]()
![]()
Hadi bakalım sana güveniyorum ablaO elbiseyi mi aldin güzeldi o
Tamamdır ablacim o iş sende bol bol oyna benim yerimedeBana güven gerisini merak etme bide misket oynadımmı tamamdırbu işevet o elbiseyi aldım dün geldide biraz büyük oldu..
Sabah iade edildi şimdi mesajı geldi bugün gelecekmiş bekliyorum bakalım.
Tamamdır ablacim o iş sende bol bol oyna benim yerimedeAa iyi neyse çabuk halletmisler güle güle giy inşallah
geçen ben bir elbise aldım değişim için hiç ilgilenmediler bende birine hediye ettim kendime küçük bedenini tekrar sipariş ettim.
Hayırlı iftarlarHayırlı günler hanımlar :)
Menüm;
Ezo gelin çorbası
Çöp şiş köfte
Patates püresi
Pirinç pilavı (kocanın isteği üzerine)
Muhallebili kadayıf
Allah hepimizin sofrasına bereket versin ♡
Hayırlı günler :)Menü çok güzelmişHayırlı günler hanımlar :)
Menüm;
Ezo gelin çorbası
Çöp şiş köfte
Patates püresi
Pirinç pilavı (kocanın isteği üzerine)
Muhallebili kadayıf
Allah hepimizin sofrasına bereket versin ♡
Balım
Var mı hâlâ ağrı tatlım, haber et yineBalımyarın ultrason çekecek ,sabah WC'ye girmeden gitmem gerekiyormuş . Sıkışık olamadığım için çekemedi,niyetliydim diye.
Var hala tatlım ,ama dayanamayacak kadar çok değil şükürVar mı hâlâ ağrı tatlım, haber et yine
Ciddi birşey değildir İnşaAllah balım❤
Büyük ihtimal üşütmüşsündür:)
Ayaklarını sıcak tut balımVar hala tatlım ,ama dayanamayacak kadar çok değil şükür ♥♥❤❤♥♥İnşallah basit bir şey çıkar bence de :)Yarın gelince yazarım inşallah balım![]()
![]()
Tamam canım benim,çok sağol sorduğun içinAyaklarını sıcak tut balım![]()
❤❤❤Tamam canım benim,çok sağol sorduğun için![]()
![]()