- 24 Eylül 2018
- 99.960
- 297.795
- 698
Agirligimca altın mı deseydin?Ağırdan sat kendini öyle bedavaya gitme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agirligimca altın mı deseydin?Ağırdan sat kendini öyle bedavaya gitme![]()
Çıtırım,çıtırsın,çıtırızHepimix çıtırız ona göre![]()
Tamamtamam
evet
Tamam sana satasayim![]()
Oyy,minnakHava çok güzel Eki Görüntüle 2271480
yok yok yine az olur o paha bicilemezsin sen vazgeçtim :))Agirligimca altın mı deseydin?![]()
Fazla bir şey değil,1 Cumhuriyet Altını![]()
Hava çok güzel Eki Görüntüle 2271480
Yok yok değil,erken menopoz mu ne anlamadım ,bir garipYazarim gelince şekerciğim
Çıtırım,çıtırsın,çıtırız![]()
Evet artık sıcaklar gösterdi kendiniBugün hava çok gxüzel burada
Evet artık sıcaklar gösterdi kendini![]()
Ben bu sabah okula giderken giydim valla ooh mis gibi rahat :))En çok terlik giymeyi özledim varya
Ben bu sabah okula giderken giydim valla ooh mis gibi rahat :))
Evet giy çık kolayca :) corapla daral geliyor bana spor ayakkabı da zor duruyorum eve gelene kadar :)Ne güzel bende giyerim artık rahat oluyor birde.
Evet giy çık kolayca :) corapla daral geliyor bana spor ayakkabı da zor duruyorum eve gelene kadar :)
Bende öyle zaten spordan başka giyemem topuklu klasik ayakkabıları hiç sevemiyorum kendim de :) davetler de falan zorla giyiyorum :))Yazın hep ayağımda zaten terlik,spor ayakkabıda kurtarıcım benim,ayağım ameliyatlı olduğu için doktor tavsiyeli sldım onu da çok giyerim yazın.
Bende öyle zaten spordan başka giyemem topuklu klasik ayakkabıları hiç sevemiyorum kendim de :) davetler de falan zorla giyiyorum :))
Sende bendensin o zaman ablacimTopukluyu bende çok giyemiyorum ayağımdan dolayı,mecbur kalırsam oda 9 pount filan yani.
Sende bendensin o zaman ablacim![]()
Aynen yaKesinlikle babet bile tercihim olur![]()
Aynen yaben gelinliğin altına da babet giydim o kadar saat duramam dedim sadece resim çekiminde topuklu giydim sonra babetleri geçirdim ayağıma oh miss gibi rahat rahat oynadım
Hatta izliyorum da düğünü fazla rahatlamısim herhalde çok oynamisim millet demiştir gelin hiç durmadı diye![]()
Dimi ama sonuçta bir kere evleniyorum rahat rahat dokturmem lazimEn güzelini yapmışsın,ayakta topuklu bide halay çekecen teytey yapacan yani.![]()