- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 31
Hayırlı gecelerHayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı gecelerHayırlı geceler
Torpilli olduğunu biliyodum bunu daha önce hiç itiraf etmemistinKazen benim akrabam bunu biliyorsun değil mi
aksama kadar kucakta oldugu icin enerji doluyo sarji fulluyoZaten o enerjiyi nerden buluyolar anlamıyorum
Oyy yirim yiiiirTabiki de edecem sizsiz kutlama yapamam biliyorsunuz
Kısmetse videoya çekecez en küçük kardeşimin doğum günü yarın hediyesi olarak gönderecezSes kaydı yapın
sende öylesin melegimm hayirli geceler özletme kendiniAynen çok datlusun
Vay ortaaam lo msj da beni eziyo yalnıztabissii canımdır ben profilime bak tam candimi
benim kiziminda ilk kalp atisini videoya cekmisdik bazen bakarim vaybee derimKısmetse videoya çekecez en küçük kardeşimin doğum günü yarın hediyesi olarak gönderecez
İnşallahhh kuzum durun size ultrason fotosunu atayım kafa önde çıktı sanırım oda bize bakıyorduhadiyaa cok sevindim inan insallah yarinda hayirli haberler alirsin cnm
orti eski profile dön bu olmamisVay ortaaam lo msj da beni eziyo yalnız
yaa minicuuukİnşallahhh kuzum durun size ultrason fotosunu atayım kafa önde çıktı sanırım oda bize bakıyordu Eki Görüntüle 2264410
Benim oglumda aralık doğumlu sat in 14 Mart senin kış rahat oluyo şanslısin ☺Kısmetse videoya çekecez en küçük kardeşimin doğum günü yarın hediyesi olarak gönderecez
Çok heyecanlıyım ya benim kalbim duracak geçen hafta doktor yaklaşık dakikada 120 atıyor dedi ama nefesimi tutup dinleyemedik pekbenim kiziminda ilk kalp atisini videoya cekmisdik bazen bakarim vaybee derim
Benimki aksama kadar koltuk masa yatak komidin tepelerde hep gene bitmiyor o enerji☺aksama kadar kucakta oldugu icin enerji doluyo sarji fulluyo
Evet tüm hamilelik yaşayanlar öyle diyor zaten yaz olsaydı yanardım Hatay da yaşıyorum asfalttan kazırlardı herhaldeBenim oglumda aralık doğumlu sat in 14 Mart senin kış rahat oluyo şanslısin ☺
Amaaaaaaaa nideeeeennorti eski profile dön bu olmamis
Kardeşim için büyük sürpriz oldu bugün öğrendi ve yarın videoyu gönderecem düğün günümde ağlamıştı tek sevindiğim dayı olacağım demişti benim koca bebeğim obenim kiziminda ilk kalp atisini videoya cekmisdik bazen bakarim vaybee derim
Kışın bile sıcak basıyor yazı düşünemiyorumEvet tüm hamilelik yaşayanlar öyle diyor zaten yaz olsaydı yanardım Hatay da yaşıyorum asfalttan kazırlardı herhalde
Doktor bir kafası ve kalbi net olur dedi kafayıda öne yapıştırmış kabak gibi çıktıya
yaa minicuuuk
bunlar ne yiyo ne iciyo dicemde anne sutu cok yariyo dmekiBenimki aksama kadar koltuk masa yatak komidin tepelerde hep gene bitmiyor o enerji☺