Sağol bitanemmuhtesem dönüsünle seni bekliyo olacagizzzAllah kolaylik versin❤
Rahat uyuma derken bacım mide yanması dönerken göğüs ağrısı uyutmuyor ki yarım saatte bir gözlerim açılıyor sanırımAha bi hamiş daha kızzz rahat uyuya biliyorken kıymetini billl :)
Ay hiç deme yaa heryerimde ağrı var kız bide beyaz tenliyim ama morarmaz hiç cildim ağrıyor dediğimde kimse inanmıyor hani morluk kızarıklık yok derler ağrıması için morarması gerekiyor gibiBen kolum çarparken felan birileri varsa ayy kolumu carptim diye kibarca söylerim o sesten korkmasinlar diye
Hayır artık acıda hissetmiyorum
bunlar bizim grup biyere gidince toplu gidiyoz etiket ederek oyuzdende toplu ban yiyoz geneldeYokluğumda yeni arkadaşları bağlayın bir yere bırakmayın tamam mı
balım gordunmu bebisiiRahat uyuma derken bacım mide yanması dönerken göğüs ağrısı uyutmuyor ki yarım saatte bir gözlerim açılıyor sanırım
Sizde epey kötü döneme gelmişsiniz son aylar sıcağa geliyor
Tamamdır elini verenin kolunu alırızYokluğumda yeni arkadaşları bağlayın bir yere bırakmayın tamam mı
benimki hala dagıtma aşamasindaGündüz tek uyku uyudu ondan senin kız uyudumu
Burada uslu uslu oynayın ban yokbunlar bizim grup biyere gidince toplu gidiyoz etiket ederek oyuzdende toplu ban yiyoz genelde
Yani istesem yaparım da elit kisiligim el vermiyorKolaysa yap göreyim
Geçen hafta kalp atışını duyduk teyzesi ama derindendi yarın büyük buluşma varbalım gordunmu bebisii
Her yerini alın kolu yetmezT
Tamamdır elini verenin kolunu alırız
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallahGeçen hafta kalp atışını duyduk teyzesi ama derindendi yarın büyük buluşma var
Bu He bana He avatarim yuzundenmi
Kazen benim akrabam bunu biliyorsun değil miYani istesem yaparım da elit kisiligim el vermiyor
burasi ayri bdvde ban yiyoz bizBurada uslu uslu oynayın ban yok
Doğrumu acaba dediğin baksana kimin dediğini hatırlamadan bana sardıben sana dedim seker meker bos is
Teşekkür ederim inşallah o günleri de görürümHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
Avatarını sevmedin tıp ki senin gibiBu He bana He avatarim yuzundenmi